ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΣ ΠΟΔΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΦΟΒΑ

Rating:
( 0 Rating )

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Το καλοκαίρι τελείωσε και ο καλός καιρός αν και κρατάει ,σιγά σιγά θα μας αποχαιρετήσει και τη θέση του θα πάρει η βροχή και το κρύο .

Πολλοί από μας θα σκεφτούμε ότι είναι ώρα και για το ποδήλατο μας να αδρανοποιηθεί. Στόχος του ποδηλάτου είναι να μας μετακινεί ευχάριστα και όχι να μας οδηγήσει σε κρυώματα που θα μας κλειδώσουν σπίτι. Υπάρχουν όμως λύσεις που αν τις ακολουθήσουμε μπορούμε να συνεχίσουμε να μετακινούμαστε άφοβα με το αγαπημένο μας όχημα .Εγώ χρησιμοποιώ το ποδήλατο αρκετά το χειμώνα και μου αρέσει πιο πολύ από το καλοκαίρι.

Τι πρέπει όμως να κάνουμε ώστε η συμβίωση με το ποδήλατο να γίνει άφοβα. Ξεκινώντας από το κεφάλι μας ένας σκούφος η ένα καπελάκι και μια μπακλαβά για την προστασία της αναπνοής μας ειδικά τις πολύ κρύες μέρες είναι αρκετά .Στο πάνω μέρος του σώματος ένα λεπτό ποιοτικό εσωθερμικό , μέσα από το πουκάμισο μας η από ένα λεπτό πουλόβερ, θα μας κρατάει ζεστούς και ενα μπουφανάκι , ποδηλατικό κατά προτίμηση , είναι οτι πρέπει για το πάνω μέρος .Στο κάτω μέρος για τον αντρικό πλυθησμό οτι φοράμε καθημερινά . Για τις γυναίκες ισχύει το ίδιο αλλά ένα χοντρό καλσόν κρίνεται επιτακτικό .Ένα ζευγάρι γάντια για τα χέρια μας και για παν ενδεχόμενο ένα αδιάβροχο παντελόνι και γκέτες τα οποία μαζεύονται και μπορούμε να τα έχουμε σε μια μικρή τσάντα (υπάρχουν στο εμπόριο για κάθε είδους ποδήλατο) θα μας οδηγήσουν σπίτι στεγνούς και ζεστούς .

Εύχομαι καλό χειμώνα και πολλά ποδηλατικά χειμερινά χιλιόμετρα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ ΑΣ ΧΙΛΙΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο Ντέρμπι ο Χρήστος Βολικάκης,  για το 1ο σκέλος του Revolution Cup

Στο Ντέρμπι ο Χρήστος Βολικάκης, για το 1ο σκέλος του Revolution Cup

Ο Χρήστος Βολικάκης βρίσκεται από την Τετάρτη στο Ντέρμπι της Αγγλίας, εκεί όπου από…
Αγωνες Μτβ (Cyclingspot 1)

Αγωνες Μτβ (Cyclingspot 1)

Την Κυριακή που μας πέρασε στο πανέμορφο πλατανωραμα ζαγλιβεριου διεξήχθη ο πρώτος αγώνας…

Αγωνες Τοπικο πρωταθλημα Μτβ

Αγώνων συνέχεια την Κυριακή με τη σκυτάλη να περνά πλέον στις ομάδες με τη διεξαγωγή του…

ΑΓΩΝΕΣ (MACEDONIAN TROPHY)

Στο Κιλκίς και συγκεκριμένα στο ράντσο Κιλκίς σε ένα πολύ όμορφο χώρο αναψυχής…
Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία
Η ιστοσελίδα Pmnews δεν ευθύνεται για τις απόψεις των μελών της καθώς και για το περιεχόμενο ιστοσελίδων στις οποίες οδηγούν οι διάφοροι σύνδεσμοι. Οι πηγές όσων άρθρων, ειδήσεων ή πληροφοριών ανήκουν σε άλλη ιστοσελίδα αναφέρονται σε εμφανές σημείο.
www.pmnews.gr Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία | All rights reserved