ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ( ΧΙΛΙΑ ΔΕΝΤΡΑ)

Rating:
( 0 Rating )

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η  ενασχόληση μου με  το  αθλητικό κομμάτι  ήταν  εφαλτήριο  ώστε  η εφημερίδα  να είναι  χορηγός επικοινωνίας    για  το  2014 της  ομάδας  στην  οποία  ανήκω  το  ποδηλατικό σωματείο των  ΧΙΛΙΩΝ  ΔΕΝΤΡΩΝ. Ένα  πολύ  καλό  ξεκίνημα  είναι  μια  παρουσίαση  των  τμημάτων  στα  οποία  αποτελείται  που  είναι  οι  ακαδημίες   οι  μάστερ και  οι  άντρες .Στα  πλάνα  μου  όμως  για  την  αρτιότερη  ενημέρωση  των  αναγνωστών  είναι  να  συνεχίσω  και  με  τα  υπόλοιπα  ενεργά  σωματεία της Θεσσαλονίκης  τα  οποία  θα  δεχτούν  να  φιλοξενηθούν  στην  εφημερίδα  μας  .

ΑΚΑΔΗΜΙΑ  ΧΙΛΙΩΝ  ΔΕΝΤΡΩΝ

Στην  ενότητα  αυτή  φιλοξενούμαι  τον  προπονητή  της  ομάδας  Κωνσταντίνο  συμελίδη,  ο οποίος έχει  πολύχρονη  εμπειρία  και  πολλές  διακρίσεις  σαν  αθλητής  με  σημαντικότερη  αυτή  του  βαλκανιονίκη,  που   θα  μας  απαντήσει   σε  σημαντικά  ερωτήματα  που  αφορούν  το  τμήμα.

Ερ:  Κώστα πόσες συμμέτοχες είχε φέτος η ακαδημία μας και τι ηλικίες είχαμε

Απ: έχει παιδιά από 8 έως 15 ετών. Στο σύνολο είμαστε 23 και έχουμε και 5 κορίτσια.

Ερ: ποιος είναι ο χώρος δράσης της ακαδημίας

Απ:Το δάσος του Σέιχ Σου. Είναι το ιδανικό μέρος για να εξασκήσουμε τις δεξιότητες στην ορεινή ποδηλασία. Μερικές φορές κινούμαστε και σε κοντινές περιοχές με διαφορετικό τερέν. Χορτιάτης, άλσος Κουρί, Πλατανάκια, φράγμα Θέρμης.

Ερ:από τι ηλικίες ξεκινάμε και ποια τα οφέλη τους

Απ:Από 7 ετών και ανάλογα την ανάπτυξη του καθενός, μπορεί κάποιο παιδί να ακολουθήσει το τμήμα αρχαρίων την ακαδημίας μας. Όσο νωρίτερα ασχοληθεί με την ορεινή ποδηλασία τόσο ευκολότερα θα μπορέσει να μυηθεί στο άθλημα, αφομοιώνοντας τα ερεθίσματα που του δίνονται, για να φτάσει στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο τεχνικής και χειρισμού του ποδηλάτου, σε αρμονικό συνδυασμό με την βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

Ερ:μετά τις τελευταίες επιτυχίες στο μτβ και στο δρόμο από Περικλή Ηλία και Γιάννη Ταμουρίδη αισιοδοξείς ότι μπορούμε να δούμε κάποιο από τα παιδιά μας σε αυτή τη θέση κάποια μέρα

Απ:Ο στόχος μας είναι τα παιδιά να έχουν υγιή πρότυπα. Ο Περικλής Ηλίας και ο Γιάννης Ταμουρίδης είναι τέτοια. Απομένει από τους ίδιους να αποφασίσουν αν θα ήθελαν να στερηθούν όσα ο πρωταθλητισμός απαιτεί, για να γνωρίσουν την ποδηλασία στην πιο ανταγωνιστική της μορφή. Πρέπει να είναι απόλυτα συνειδητοποιημένοι όταν θα πάρουν την απόφαση αυτή και εμείς θα τα βοηθήσουμε ώστε να γνωρίζουν τις δυσκολίες για τον δρόμο που επιλέξουν να ακολουθήσουν.

Ερ:σε αυτή την προσπάθεια υπήρχε βοήθεια από την κυρίως ομάδα. είναι κάτι που θα ήθελες από εμάς τους υπόλοιπους αθλητές προς την ακαδημία

Απ:Η ομάδα μπορεί να δημιουργήσει το περιβάλλον ανάδειξης τον ικανοτήτων των νεαρών αθλητών. Αυτό μπορεί να γίνει είτε όταν τους κατεβάζει σε αγώνες είτε όταν στηρίζει υλοτεχνικά την προσπάθειά τους.

Ερ:τα παιδιά σε αυτές τις ηλικίες λειτουργούν ανταγωνιστικά η το διασκεδάζουν

Απ:Η ποδηλασία είναι ανταγωνιστικό άθλημα από την φύση του. Εμείς θέλουμε να ελαττώσουμε το στοιχείο του ανταγωνισμού για να μπορέσουμε να δώσουμε στα παιδεία τα κατάλληλα ερεθίσματα, αυτά που θα τους μετατρέψουν σε ικανούς ποδηλάτες και ολοκληρωμένους αθλητές. Όταν σταματάς να βλέπεις οτιδήποτε σαν παιχνίδι σταματάς και να το διασκεδάζεις. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινάει και η ποδηλασία χάνει γενικά. Βασικός μας στόχος είναι οι νεαροί αθλητές να διασκεδάζουν την προπόνηση με την ομάδα τους.

Ερ:τι θα έλεγες σε ένα γονιό ώστε να τον πείσεις να γράψει το παιδί του στην ποδηλασία

Απ: Η ορεινή ποδηλασία συνδυάζει αρμονικά την άθληση, την ψυχαγωγία και την επαφή με την φύση. Επίσης είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος να επενδύσει στην σχέση του με το παιδί του.

Ερ: Κώστα φέτος η pmnews θα καλύψει την ομάδα μας ποια είναι γνώμη σου

Απ: Η αγωνιστική μορφή της ποδηλασία και η δράση της ομάδας μας χρειάζεται να βρει περισσότερους αποδέκτες για να επιτύχει την ανάπτυξη του αθλήματος. Πάνω σε αυτή την λογική πιστεύω πως η επιλογή από την pmnews έχει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ερ: ευχές για τη νέα  χρόνια

Απ: Ας είναι μία χρονιά στην οποία θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες μας όπως διασκεδάζουμε ξεπερνώντας τις τεχνικές δυσκολίες μέσα στο δάσος. Υγεία σε όλους!

Πληροφορίες  και  ενημέρωση  για  την  ακαδημία  μπορείτε  να  βρείτε  και  στο  facebook στη  σελίδα  https://www.facebook.com/1000DentraSyndicate?fref=ts

Γεωργιος Σεραφειμ αθλητης  χιλιων δεντρων 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο Ντέρμπι ο Χρήστος Βολικάκης,  για το 1ο σκέλος του Revolution Cup

Στο Ντέρμπι ο Χρήστος Βολικάκης, για το 1ο σκέλος του Revolution Cup

Ο Χρήστος Βολικάκης βρίσκεται από την Τετάρτη στο Ντέρμπι της Αγγλίας, εκεί όπου από…
Αγωνες Μτβ (Cyclingspot 1)

Αγωνες Μτβ (Cyclingspot 1)

Την Κυριακή που μας πέρασε στο πανέμορφο πλατανωραμα ζαγλιβεριου διεξήχθη ο πρώτος αγώνας…

Αγωνες Τοπικο πρωταθλημα Μτβ

Αγώνων συνέχεια την Κυριακή με τη σκυτάλη να περνά πλέον στις ομάδες με τη διεξαγωγή του…

ΑΓΩΝΕΣ (MACEDONIAN TROPHY)

Στο Κιλκίς και συγκεκριμένα στο ράντσο Κιλκίς σε ένα πολύ όμορφο χώρο αναψυχής…
Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία
Η ιστοσελίδα Pmnews δεν ευθύνεται για τις απόψεις των μελών της καθώς και για το περιεχόμενο ιστοσελίδων στις οποίες οδηγούν οι διάφοροι σύνδεσμοι. Οι πηγές όσων άρθρων, ειδήσεων ή πληροφοριών ανήκουν σε άλλη ιστοσελίδα αναφέρονται σε εμφανές σημείο.
www.pmnews.gr Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία | All rights reserved