ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ Ποδηλατικοι Συλλογοι " ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ"

Rating:
( 0 Rating )

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Σήμερα  φιλοξενούμε  το  σωματείο  των Μαχητών  Πεύκων  και  θα  μας  μιλήσει  ένας  άνθρωπος  με ενισχυμένο  βιογραφικό  και  προπονητής  της  ομάδας Θωμάς  Μήττας

Ερ: Πόσα χρόνια συμπληρώνει     το  σωματείο

Απ: Το τμήμα ορεινής ποδηλασίας ξεκίνησε  το  2002  από το  ΝικοΣιδέρη  σε  συνεργασία  με  τον  πατέραΙωάννηΚρητικόπουλο ο οποίος  είναι  και  ο ιδρυτής  των  Μαχητών.   Το ποδηλατικό τμήμα των Μαχητών μετά την αποχώρηση των Αντωνιάδη, Ιορδανίδη και Χασαπίδη έκλεισε έναν επιτυχημένο κύκλο και τώρα πλέον βρίσκεται  στην  αρχή  ενός  νέου κύκλου με μια νέα ομάδα που έχει σαν προτεραιότητα τα τμήματα υποδομής.

Ερ: Ακαδημίες οφέλη  χώρος δράσης  και  για  ποιο  λόγο κάποιος γονιός  να  βάλει  το  παιδί  του  στην  ποδηλασία

Απ:Εκτός απο την επαφή  με την  φύση και   την  ταχύτητα,  στοιχεία  που  το  κάνουν  πολύ  ελκυστικό σαν άθλημα, θεωρώ πως το ποδήλατο είναι ένα μεγάλο  και  σημαντικό"εργαλείο»  στην ωρίμανση ενός παιδιού.Στο  ποδόσφαιρο  η  στο  μπάσκετ  ένα  λάθος  σουτ δεν  σημαίνει  ίσως τίποτα ενώ στο ποδήλατο η  παραμικρή λάθος κίνηση είναι κάτι που έχει άμεσες συνέπειες και αυτό είναι που οδηγεί ένα παιδί να ωριμάσει και να αυτονομηθεί γρηγορότερα .

Ερ: Αν  και  καινούρια προσπάθεια διοργάνωση αγώνων έχουμε λίγα  λόγια 

Απ: Οι φετινοί αγώνες που έχουν εντάξει οι Μαχητές στο πρόγραμμα της ΕΟΠ συνδιοργανώνονται   με  το  Cyclingspot και είναι μια σειρά έξι αγώνων με έξι διαφορετικά αγωνίσματα της ορεινής ποδηλασίας, μια ευκαιρία για όλους όσους συμμετέχουν να γνωρίσουν όλο το φάσμα των αγωνισμάτων του mountainbike.Το CyclingspotMountainBikeCupφιλοδοξεί να αναδείξει κάθε πτυχή του mountainbikeσε όλους αυτούς που θα συμμετάσχουν σε αυτό και να ανοίξει νέους δρόμους στο άθλημα.

Ερ:Ποδηλασία επιτυχίες είχαμε με  Ταμουριδη και   Ηλια  εσύ χρόνια εμπειρίας  στην  ποδηλασία έχεις πιστεύειςότι έχει αλλάξει κάτι

Απ: Ναι  σίγουρα έχει αλλάξει,η  κρίση  δεν  έφερεμόνο αρνητικά αλλά  και  θετικά,  με μεγαλύτερο καλό  την  αποδέσμευση   ενός  μεγάλου μέρους  της  ποδηλασίας  από  την  «κυριαρχία»της  ΕΟΠ. Σε καμία προηγμένη ποδηλατικά χώρα δεν υπάρχει τόσο μεγάλος συγκεντρωτισμός απο πλευράς ομοσπονδίας και αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχει ουσιαστική ανάπτυξη. ΟΓιάννηςκαι ο Περικλής έδειξαν τον δρόμο σε πολλούς νέους αθλητές και είμαι σίγουρος πως οι επιτυχίες τους ήταν μόνο η αρχή για την Ελληνική ποδηλασία.

Ερ:  Χορηγοί  αν  έχουμε  και  αν  περιμένουμε  να  προσελκύσουμε κι άλλους  στο  χώρο

Απ: Τα δύο τελευταία χρόνια αποκλειστικός χορηγός των Μαχητών είναι το κατάστημα ποδηλάτων Cyclingspot, το οποίο βρίσκεται στην Λ. Ανδρέα Παπανδρέου 242 στις Συκιές, ελπίζουμε πως η δουλειά που γίνεται αυτή την στιγμή στους Μαχητές θα αποδώσει καρπούς και σύντομα θα προσελκύσει και νέους χορηγούς.

Ερ: Ευχές  για  τη  χρόνια  που  διανύουμε

Απ :Η ευχή μου είναι να  αλλάξουμε νοοτροπία  ολοι  μας,  να  βρεθεί κοντά  ο  κόσμος  της  ποδηλασίας,  να  συζητήσει  ο  ένας  με  τον  άλλον   και  να  ξεπεράσουμετα  προβλήματα ενωμένοι . Υπάρχουν πολλοί  που το  βλέπουν  πολύ  ανταγωνιστικά και χάνουν όλη την χαρά που προσφέρει απλόχερα το ποδήλατο. Το  ποδήλατο  είναι  ένα παιχνίδι  και  πρέπει  να  είμαστε όλοι ευτυχισμένοι  που  συμμετέχουμε  σε  αυτό.

Πληροφοριες  και  εγραφες  στους Μαχητές Πεύκων στο 2310 615 530

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ  ΑΘΛΗΤΗΣ  ΧΙΛΙΩΝ  ΔΕΝΤΡΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο Ντέρμπι ο Χρήστος Βολικάκης,  για το 1ο σκέλος του Revolution Cup

Στο Ντέρμπι ο Χρήστος Βολικάκης, για το 1ο σκέλος του Revolution Cup

Ο Χρήστος Βολικάκης βρίσκεται από την Τετάρτη στο Ντέρμπι της Αγγλίας, εκεί όπου από…
Αγωνες Μτβ (Cyclingspot 1)

Αγωνες Μτβ (Cyclingspot 1)

Την Κυριακή που μας πέρασε στο πανέμορφο πλατανωραμα ζαγλιβεριου διεξήχθη ο πρώτος αγώνας…

Αγωνες Τοπικο πρωταθλημα Μτβ

Αγώνων συνέχεια την Κυριακή με τη σκυτάλη να περνά πλέον στις ομάδες με τη διεξαγωγή του…

ΑΓΩΝΕΣ (MACEDONIAN TROPHY)

Στο Κιλκίς και συγκεκριμένα στο ράντσο Κιλκίς σε ένα πολύ όμορφο χώρο αναψυχής…
Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία
Η ιστοσελίδα Pmnews δεν ευθύνεται για τις απόψεις των μελών της καθώς και για το περιεχόμενο ιστοσελίδων στις οποίες οδηγούν οι διάφοροι σύνδεσμοι. Οι πηγές όσων άρθρων, ειδήσεων ή πληροφοριών ανήκουν σε άλλη ιστοσελίδα αναφέρονται σε εμφανές σημείο.
www.pmnews.gr Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία | All rights reserved