ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

H pmnews στην εκδηλωση της SMF team

Rating:
( 0 Rating )

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Την πόλη μας και συγκεκριμένα το λευκό πύργο επέλεξε ο Μπάμπης Τσανακτσιδης διοργανωτής αγώνων ορεινής ποδηλασίας στην σφενδαμη για να παρουσιάσει την επαγγελματική ομάδα ορεινής ποδηλασίας SMFteam .Φτάνοντας πραγματικά εκπλαγήκαμε απο το στήσιμο του χώρου της εκδήλωσης. Η διαμόρφωση έγινε με πολύ μεράκι και ο διοργανωτής είχε ετοιμάσει παρά πολλές δράσεις για μικρούς και μεγάλους με πολλά δώρα . Οι αθλητές της ομάδας ήταν εκεί ντυμένοι στα χρώματα της ομάδας και με πολύ όρεξη στο να λύσουν απορίες του κόσμου και να μιλήσουν για τις εμπειρίες τους .Σεβαστήκαμε το γεγονός ότι ο διοργανωτής και φίλος Μπάμπης Τσανακτσιδης είχε πολύ άγχος ώστε να κυλήσουν όλα καλά και να ευχαριστηθεί ο κόσμος και τον ευχαριστούμε παρά πολύ για το χρόνο που διέθεσε για να μας απαντήσει σε 2-3 ερωτήσεις .Βέβαια δεν θα τον αφήσουμε ήσυχο στο άμεσο μέλλον θα έχουμε πλήρη συνέντευξη και με λεπτομέρειες για τις δράσεις της σφενδαμης γενικά .

Ερ: Αν και από σφενδαμη επέλεξες τη Θεσσαλονίκη γιατί

Απ: Καταρχήν έχουμε αθλητές απο Θεσσαλονίκη, ο κόσμος σε αυτή την πόλη έχει ποδηλατική παιδεία και η καρδιά της Μακεδονίας κτυπάει εδώ .

Ερ: Επέλεξες να κανείς κάτι πρωτοποριακό πως ονειρεύεσαι το μέλλον του

Απ: Έχουμε ένα όραμα να δημιουργήσουμε μια ομάδα όχι μόνο να πρωταγωνιστήσει στους αγώνες θέλουμε μια ομάδα πρότυπο η όποια να περνά στον κόσμο την αξία της ποδηλασίας.

Ερ: Σε αυτή την προσπάθεια τι περιμένεις από τον κόσμο της ποδηλασίας

Απ : Όταν πρωτοξεκίνησα έβλεπα έναν Όλυμπο μπροστά μου .Στην διάρκεια των 45 ημερών ζωής της ομάδας το όραμα μας μας κραταει ζωντανούς και υπερνικάμε ε τα εμπόδια .Πιστεύω στους αθλητές μου πιστεύω στην ομάδα και πιστεύω στην στήριξη απ όλο τον κόσμο .Σήμερα είναι μια απόδειξη ότι όταν κάποιος κάνει μια σοβαρή προσπάθεια ο κόσμος το αγκαλιάζει και πιστεύω με τη στήριξη του μπορούμε ν α κάνουμε μεγάλα πράγματα .

Ερ: Ποιοι είναι οι βασικοί χορηγοί

Απ: Σε αυτή την προσπάθεια βασικός χορηγός είναι η ideal Μανιατοπουλος και είμαστε χαρούμενοι γιατί έχουμε μια ελληνική ομάδα με έλληνες αθλητές την όποια στηρίζει μια ελληνική εταιρία πρότυπο.

Σαν επίλογο να τονίσουμε ότι εμείς με τη σειρά μας με τον τρόπο μας θα στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια η όποια είναι αξιέπαινοι και θα είμαστε δίπλα τους όποτε μας χρειαστούν .Για περισσότερες πληροφορίες για την ομάδα τους αθλητές και τις δραστηριότητες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα http://www.sfendami.com/ .Φώτο από την εκδήλωση στη σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/giorgos.serafeim.3/posts/262086763964811?stream_ref=10

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ Α.Σ ΧΙΛΙΑ ΔΕΝΤΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο Ντέρμπι ο Χρήστος Βολικάκης,  για το 1ο σκέλος του Revolution Cup

Στο Ντέρμπι ο Χρήστος Βολικάκης, για το 1ο σκέλος του Revolution Cup

Ο Χρήστος Βολικάκης βρίσκεται από την Τετάρτη στο Ντέρμπι της Αγγλίας, εκεί όπου από…
Αγωνες Μτβ (Cyclingspot 1)

Αγωνες Μτβ (Cyclingspot 1)

Την Κυριακή που μας πέρασε στο πανέμορφο πλατανωραμα ζαγλιβεριου διεξήχθη ο πρώτος αγώνας…

Αγωνες Τοπικο πρωταθλημα Μτβ

Αγώνων συνέχεια την Κυριακή με τη σκυτάλη να περνά πλέον στις ομάδες με τη διεξαγωγή του…

ΑΓΩΝΕΣ (MACEDONIAN TROPHY)

Στο Κιλκίς και συγκεκριμένα στο ράντσο Κιλκίς σε ένα πολύ όμορφο χώρο αναψυχής…
Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία
Η ιστοσελίδα Pmnews δεν ευθύνεται για τις απόψεις των μελών της καθώς και για το περιεχόμενο ιστοσελίδων στις οποίες οδηγούν οι διάφοροι σύνδεσμοι. Οι πηγές όσων άρθρων, ειδήσεων ή πληροφοριών ανήκουν σε άλλη ιστοσελίδα αναφέρονται σε εμφανές σημείο.
www.pmnews.gr Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία | All rights reserved