ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Διεθνης Γυρος  Μεγαλου  Αλεξανδρου  (Χιλια Δεντρα)

Διεθνης Γυρος Μεγαλου Αλεξανδρου (Χιλια Δεντρα)

Rating:
( 0 Rating )

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε ο διεθνής γύρος που διοργάνωσε το σωματείο ποδηλάτης .Την παρασκευή είχε αγώνα χρονομέτρου στην παράλια και το Σάββατο και Κυριακή 2 αγώνες αντοχής . Η διοργάνωση κυμάνθηκε σε υψηλό επίπεδα με μόνη παραφωνία κάποια προβλήματα στην έκδοση αποτελεσμάτων . Αν και λόγο τραυματισμού και συγκυριών συμμετείχα μόνο την πρώτη μέρα στο χρονόμετρο η εμπειρία ήταν φανταστική ,η διαδρομή ήταν στημένη άριστα και μπορούσες να κινηθείς με ταχύτητες άνω των 40 χλμ χωρίς άγχος. Την δεύτερη και την τρίτη μέρα οι διαδρομές που είχαν να καλύψουν οι αθλητές περιείχαν πολύ όμορφα τοπία και αρκετά υψηλό βαθμό δυσκολίας .

Την πρώτη μέρα η διαδρομή ξεκινούσε από Θεσσαλονίκη και τερμάτιζε μετά από μια πολύ επίπονη ανάβαση στο σκρα και τη δεύτερη μέρα ξεκινούσε από Κιλκίς και κάνοντας την κλασική διαδρομή του αγώνα του Κιλκίς με κάποιες προσθήκες ξανατερματιζε εκει . Τα χίλια δέντρα είχαν μια παρά πολύ καλή παρουσία δίπλα σε αθλητές πολύ υψηλού επιπέδου με τον αρχηγό της χρηστό κηπουρό να επιβεβαιώνει ότι η νίκη στον αγώνα αντοχής στο τοπικό βορείου Ελλάδος μόνο τυχαία δεν ήταν καταλαμβανωντας μια θέση στην πρώτη 15αδα της γενικής . Παράλληλα με το διεθνή γύρο διοργανώθηκαν και 3 αγώνες οπεν .Την παρασκευή είχε χρονόμετρο το Σάββατο μια ανάβαση και την Κυριακή είχε τον κλασικό αγώνα του Κιλκίς στους οποίους η ομάδα του βελους με ένα πολύ δυνατό σύνολο κατέκτησε τις περισσότερες θέσεις στο βάθρο .

Ελπίζω να γίνει θεσμός και του χρόνου να έχουμε τη χαρά να συμμετέχουμε σε κάτι τόσο μεγάλο .Για την ιστορία νικητής γενικής αναδείχτηκε ο ιωαννης σπανοπουλος της world of bike κερδίζοντας τις 2 από τις 3 μέρες .

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ Α.Σ ΧΙΛΙΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο Ντέρμπι ο Χρήστος Βολικάκης,  για το 1ο σκέλος του Revolution Cup

Στο Ντέρμπι ο Χρήστος Βολικάκης, για το 1ο σκέλος του Revolution Cup

Ο Χρήστος Βολικάκης βρίσκεται από την Τετάρτη στο Ντέρμπι της Αγγλίας, εκεί όπου από…
Αγωνες Μτβ (Cyclingspot 1)

Αγωνες Μτβ (Cyclingspot 1)

Την Κυριακή που μας πέρασε στο πανέμορφο πλατανωραμα ζαγλιβεριου διεξήχθη ο πρώτος αγώνας…

Αγωνες Τοπικο πρωταθλημα Μτβ

Αγώνων συνέχεια την Κυριακή με τη σκυτάλη να περνά πλέον στις ομάδες με τη διεξαγωγή του…

ΑΓΩΝΕΣ (MACEDONIAN TROPHY)

Στο Κιλκίς και συγκεκριμένα στο ράντσο Κιλκίς σε ένα πολύ όμορφο χώρο αναψυχής…
Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία
Η ιστοσελίδα Pmnews δεν ευθύνεται για τις απόψεις των μελών της καθώς και για το περιεχόμενο ιστοσελίδων στις οποίες οδηγούν οι διάφοροι σύνδεσμοι. Οι πηγές όσων άρθρων, ειδήσεων ή πληροφοριών ανήκουν σε άλλη ιστοσελίδα αναφέρονται σε εμφανές σημείο.
www.pmnews.gr Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία | All rights reserved