ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Είσοδος του παραδοσιακού κρεοπωλείου «Φιλάκης»

Παραδοσιακό κρεοπωλείο «Φιλάκης» | 60 χρόνια ποιότητας και γεύσης

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους της Πολίχνης, στην οδό Αγνώστου Στρατιώτου 66, υπάρχει ένα παραδοσιακό κρεοπωλείο που συνδυάζει την ποιότητα με την υψηλή αισθητική. Το κρεοπωλείο «Φιλάκης» διατηρεί μία σχέση 60 ετών με τους ανθρώπους της περιοχής που το εμπιστεύονται για τα γαστριμαργικά τους ταξίδια.

«Να μπορεί κάποιος που μπαίνει στο μαγαζί να στήσει το τραπέζι του από το άλφα έως το ωμέγα». Αυτή είναι η φιλοσοφία του κρεοπωλείου «Φιλάκης» στην οδό Αγνώστου Στρατιώτου 66, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, μαζί με τα υψηλής ποιότητας κρεατικά, οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν από λάδι, τυρί και παξιμάδια μέχρι βιολογικό κρασί, τσικουδιά Κρήτης και… γλυκά του κουταλιού ενώ η λίστα δε σταματά εδώ.

Αναγνωρισμένη ποιότητα τοu κρεοπωλείου «Φιλάκης»

Το κρεοπωλείο «Φιλάκης» τιμήθηκε μέσα στο 2013 με δύο βραβεία ποιότητας, το αργυρό και το χρυσό, στο πλαίσιο της αξιολόγησης της 2ης έκθεσης Meat Days για τα εξής προϊόντα του: χειροποίητο σουβλάκι (χρυσό), χειροποίητο σουτζουκάκι (χρυσό), κεμπάπ αρχοντικό (χρυσό), μπριζολάκι λαιμού (χρυσό), μεξικάνικη μπριζόλα (χρυσό), χοιρινός γύρος στημένος (αργυρό).Πέρα από τα βραβεία, η ποιότητα του καταστήματος αναγνωρίζεται και από τον κόσμο, που επιλέγει σταθερά το κρεοπωλείο για τα απαραίτητα ψώνια της εβδομάδας.

Στις όμορφες λεπτομέρειες του μαγαζιού συγκαταλέγεται το τραπεζάκι στην είσοδο που μπορεί κανείς να καθίσει αναπαυτικά περιμένοντας τη σειρά του αλλά και η διακόσμηση στους τοίχους, μια φωτογραφική αναδρομή στην επιχείρηση που ξεκίνησε να λειτουργεί το 1954 και συνεχίζει από γενιά σε γενιά.

INFO Παραδοσιακό κρεοπωλείο «Φιλάκης»

Αγνώστου Στρατιώτου 66, Πολίχνη

τηλ.: 2310 651636 & 2310 587444

Ζαχαροπλαστεία Βασίλης
 
Φροντιστήρια Θεσσαλονίκη Ντόντης
 
Κελλιώτικα Εργόχειρα Μοναχών Αγίου Όρους
Βαπτιστικα Paketovaptisi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Μάιος στην Παραμυθούπολη

Η άνοιξη φοράει τα γιορτινά της και στην Παραμυθούπολη συνεχίζουμε να τη γιορτάζουμε με…

Η Έλλη του γηπέδου της Άνω Ηλιούπολης

Τα βράδια άνετα μπορεί κανείς να γράψει μυθιστόρημα δίπλα στο τζάκι που ανάβει καθημερινά.
Η Κοραλία Καράντη και ο Μέμος Μπεγνής στο «Γλυκό πουλί της νιότης» - Κερδίστε προσκλήσεις για να την παρακολουθήσετε δωρεάν

Διαγωνισμός pmnews.gr | Δωρεάν διπλές προσκλήσεις για παραστάσεις του ΚΘΒΕ

Το pmnews.gr σας πηγαίνει θέατρο αυτό το Σαββατοκύριακο! Δείτε πώς μπορείτε να κερδίσετε…
Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία
Η ιστοσελίδα Pmnews δεν ευθύνεται για τις απόψεις των μελών της καθώς και για το περιεχόμενο ιστοσελίδων στις οποίες οδηγούν οι διάφοροι σύνδεσμοι. Οι πηγές όσων άρθρων, ειδήσεων ή πληροφοριών ανήκουν σε άλλη ιστοσελίδα αναφέρονται σε εμφανές σημείο.
www.pmnews.gr Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία | All rights reserved