ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ζαχαροπλαστείο «Βασίλης» στην Πολίχνη

Γλυκιές ιστορίες… από το ζαχαροπλαστείο «Βασίλης» στην Πολίχνη

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

http://www.vasilis.com.gr/

Είναι από τα γνωστότερα ζαχαροπλαστεία στην δυτική Θεσσαλονίκη και ίσως το γνωστότερο στην περιοχή μας. Το ζαχαροπλαστείο «ο Βασίλης» έχει χτίσει τον δικό του μύθο. Στην προσπάθεια μας να έρθουμε σε επαφή και περνώντας την πόρτα του εργαστηρίου, όταν ρωτήσαμε πού μπορούμε να βρούμε τον κύριο Βασίλη, το γέλιο στο πρόσωπο που αντικρίσαμε μας έλυσε την απορία αλλά ταυτόχρονα μας δημιούργησε και μια έκπληξη.

Ως υπάλληλος σε εργαστήριο ζαχαροπλαστικής στην αρχή παίρνει την απόφαση να ανοίξει κάτι δικό του, έχοντας αποκτήσει την απαραίτητη γνώση αλλά και αυτοπεποίθηση. Ο συμπολίτης μας από τα  Μετέωρα δημιουργεί  το 1998 το πρώτο μαγαζί του στην Πολίχνη. Με σεβασμό στον καταναλωτή, με φρέσκα γλυκά και καλή εξυπηρέτηση αλλά πάνω από όλα με προσωπική δουλειά καταφέρνει και εξαπλώνει την φήμη του πέρα από τα στενά όρια της γειτονιάς. Ακολουθεί το 2007 το καφέ – ζαχαροπλαστείο και το 2010 το εργαστήριο στην Νικόπολη.

Σε κάποιες ερωτήσεις έδειχνε να μην θέλει να απαντήσει, έδειχνε να μην θέλει να προβληθεί. Άνθρωπος χαμηλών τόνων που κερδίζει την συμπάθεια σου από την αρχή της συζήτησης. Ένα παράδειγμα από τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας, ένα πραγματικό  success story μέσα από πολύ δουλειά.

Ζαχαροπλαστεία Βασίλης
 
Φροντιστήρια Θεσσαλονίκη Ντόντης
 
Κελλιώτικα Εργόχειρα Μοναχών Αγίου Όρους
Βαπτιστικα Paketovaptisi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νικόπολη: Τέχνη εκεί που δεν την περιμένεις

Μια ευχάριστη έκπληξη περπατώντας την Κερασούντος στη Νικόπολη.

Mini Market Λάζαρος

Στην βόλτα στα μαγαζιά της πόλης μας αυτήν την εβδομάδα βρεθήκαμε στο Mini Market Λάζαρος…

Πρόγραμμα παιδότοπου 40ου Φεστιβάλ Στο Παύλου Μελά

Αρχίζουν σήμερα οι εκδηλώσεις του 40ού Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, στον χώρο του πρώην…
Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία
Η ιστοσελίδα Pmnews δεν ευθύνεται για τις απόψεις των μελών της καθώς και για το περιεχόμενο ιστοσελίδων στις οποίες οδηγούν οι διάφοροι σύνδεσμοι. Οι πηγές όσων άρθρων, ειδήσεων ή πληροφοριών ανήκουν σε άλλη ιστοσελίδα αναφέρονται σε εμφανές σημείο.
www.pmnews.gr Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία | All rights reserved