ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Σεμινάρια από το YOUTH LAB της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

Σεμινάρια από το YOUTH LAB της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

Rating:
( 0 Rating )

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η «Κωτσόβολος», πάντα δίπλα στους νέους, ξεκίνησε μία νέα πρωτοβουλία, το Youth Lab, με στόχο την ανάπτυξη και την εκπαίδευση όλων των νέων σε θέματα τεχνολογίας, καινοτομίας, γνώσης και ανάπτυξης σε θέματα που τους απασχολούν και τους προβληματίζουν.

Η πρώτη δράση του Youth Lab έρχεται σε συνεργασία με τον Μη Κυβερνητικό - Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό, Youthnet Hellas, που διοργανώνουν μια σειρά από σεμινάρια για νέους και νέες, 18 έως 35 ετών, από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Κάθε Παρασκευή του Μαρτίου, εξειδικευμένοι εκπαιδευτές του Youthnet Hellas, θα παραδίδουν σεμινάρια και θα δίνουν απαντήσεις σε ερωτήματα των νέων, γύρω από τις δεξιότητες και τα εφόδια που πρέπει να έχουν για να ξεχωρίσουν στην αγορά εργασίας, τις ικανότητες που πρέπει να αναπτύξουν στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη νεανική επιχειρηματικότητα, αλλά και τις ευκαιρίες απασχόλησης μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια είναι εντελώς δωρεάν και περιέχουν την παρακάτω θεματολογία:

  1.  Παρασκευή 6 Μαρτίου, 15:00 – 20:00: Δυναμική Ομάδας & Επικοινωνία: κοινωνικές δεξιότητες, συνεργατικότητα.
  2. Παρασκευή 13 Μαρτίου, 15:00 – 20:00: Προώθηση στην Απασχόληση: αναζήτηση ευκαιριών, σύνταξη βιογραφικού, προετοιμασία για συνέντευξη.
  3. Παρασκευή 20 Μαρτίου, 15:00 – 20:00: To Internet & τα Social Media ως εργαλεία εύρεσης εργασίας και ενίσχυσης του επαγγελματικού προφίλ.
  4. Παρασκευή 27 Μαρτίου, 15:00 – 20:00: Ευρωπαϊκά Προγράμματα και ευκαιρίες εθελοντισμού, εκπαίδευσης, πρακτικής άσκησης.

Στο τέλος των εκπαιδευτικών σεμιναρίων, θα αφιερωθεί χρόνος προκειμένου οι συμμετέχοντες να δουν στην πράξη όλα όσα διδάχθηκαν. Επιπλέον, θα ενημερωθούν για τις διαθέσιμες ευκαιρίες και προγράμματα καθώς και τις ισχύουσες προκηρύξεις. Τα σεμινάρια είναι αυτοτελή και όλοι όσοι παρακολουθήσουν ένα από αυτά, θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής.

Τα τέσσερα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο κατάστημα Κωτσόβολος στην Ευκαρπία (Περιφερειακή οδός Θεσσαλονίκης & Λεωφ. Στράτου κόμβος Ευκαρπίας).

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, μπορούν να ενημερωθούν στη σελίδα: http://corporate.kotsovolos.gr/gr/press-centre/ta-nea-mas/neo/youthnet_nea/ και να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 27 Φεβρουαρίου 2015.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 Γιάννης Κότσιρας Μιρέλα Πάχου

Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών | Γιάννης Κότσιρας Μιρέλα Πάχου Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017, 21.30

Ένας από τους πιο επιτυχημένους και αγαπημένους καλλιτέχνες, με τραγούδια του που…
Ζωή Τηγανούρια

Η Ζωή Τηγανούρια στο Ανοικτό Θέατρο Βυζαντινών Νερόμυλων (Πολίχνη Θεσσαλονίκης)

Οι επιτυχημένες καλοκαιρινές εμφανίσεις της Ζωής Τηγανούρια συνεχίζονται. Η συνθέτης και…
Δημήτρης Μυστακίδης και τα ρεμπέτικα της κιθάρας

Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών| Δημήτρης Μυστακίδης και τα ρεμπέτικα της κιθάρας, Παρασκευή 1/9

Μια μοναδική μουσική εμπειρία θα ζήσουν όσοι βρεθούν την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017,…
«Γιατρός στο χωριό» από τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017 και ώρα 20.30 με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ

«Γιατρός στο χωριό» από τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017 και ώρα 20.30 με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ στο Θερινό ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ Δήμου Παύλου Μελά

Η Γαλλική εμπορική κομεντί «Γιατρός στο χωριό», είναι η προτελευταία ταινία που…
Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία
Η ιστοσελίδα Pmnews δεν ευθύνεται για τις απόψεις των μελών της καθώς και για το περιεχόμενο ιστοσελίδων στις οποίες οδηγούν οι διάφοροι σύνδεσμοι. Οι πηγές όσων άρθρων, ειδήσεων ή πληροφοριών ανήκουν σε άλλη ιστοσελίδα αναφέρονται σε εμφανές σημείο.
www.pmnews.gr Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία | All rights reserved