Τοπικά Νέα Παύλου Μελά

Σταυρούπολη Πολίχνη Ευκαρπία

Ο Σύλλογος Ποντίων Ουγκάντας με έδρα την... Πολίχνη και η Χρυσή Αυγή

Rating:
( 0 Rating )

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Εδώ και λίγες μέρες βλέπουμε σε πολλά sites αλλά και blogs, φωτογραφίες από τον περίφημο σύλλογο Ποντίων Ουγκάντας «Τα μαύρα κατσία».

Φυσικά, ο σύλλογος Ποντίων Ουγκάντας δεν υπάρχει. Είναι απλά ένα γκρουπ με χιουμοριστική διάθεση από τον κ. Πονερίδη Πανταζή και τον κ. Ανέστη Κεσίδη από την Πολίχνη (ο τελευταίος γράφει συχνά άρθρα για τον Πόντο και στο pmnews.gr) . Τα παιδιά δηλώνουν πως δεν φαντάζονταν ότι το θέμα θα έπαιρνε τέτοιες διαστάσεις, ενώ δέχτηκαν και απειλές από άτομα φιλικά προς στην Χρυσή Αυγή. Κατηγορήθηκαν ακόμα και ως πράκτορες του Ερντογάν!

Όπως δηλώνει ο Πανταζής Πονερίδης: «Το γκρουπ αυτό δημιουργήθηκε, όπως γράφεται στις πληροφορίες της σελίδας, ως ''χιουμοριστικό'' όταν έπαιζα νταούλι στην γνωστή μουσική ταβέρνα ''Παρακάθ'' στην Πολίχνη . Είχα δει για πρώτη φορά τον παρκαδόρο του ''Glass Palace'', τον λεγόμενο Θανάση, να τραγουδάει ποντιακά. Tις φωτογραφίες τις βρήκαμε μέσω ίντερνετ και φυσικά, τα βίντεο είναι χιουμοριστικά. Δεν υπάρχει τίποτε το μεμπτό και κακό στην ποντιακή παράδοση. Στον ποντιακό κύκλο είμαστε πασίγνωστοι για το ποιόν μας. Από τα πάνω από 3.000 μέλη του γκρουπ, τουλάχιστον οι 1.000 ξέρουν τι παίζει και μας αναφέρουν με τα ονόματα σε παλιότερες αναρτήσεις, κοιτάξτε και μόνοι σας».

Τελικά κάποιοι σε αυτή τη χώρα ψάχνουν εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν, θα λέγαμε εμείς.

Όπως αναφέρει το pontos-news.gr: «Για να δοθεί ένα τέλος σε όλα αυτά, οι ίδιοι με ανακοίνωσή τους στο Facebook, έδωσαν τις απαραίτητες εξηγήσεις, κατέβασαν τις φωτογραφίες και απολογήθηκαν σε όσους τους κατέκριναν. Όσο για τους μαύρους χορευτές, πρόκειται για μια ομάδα νεαρών αγοριών και κοριτσιών από την Γκάνα οι οποίοι φόρεσαν την τιμημένη ποντιακή στολή και παρουσίασαν έναν τοπικό χορό - τον οποίο οι Τούρκοι αποκαλούν Horon, δηλαδή χορόν - στη διοργάνωση της 9ης Ολυμπιάδας Τουρκικών (9 TURKCE OLIMPIYATLAR), που γίνεται με σκοπό την διάδοση της τουρκικής γλώσσας. Όπως φαίνεται η τουρκική προπαγάνδα έπιασε...».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ξεκίνησε να στήνεται το Χριστουγεννιάτικο χωριό μαγεμένο στρατόπεδο στο Δήμο Παύλου Μελά!

Ξεκίνησαν οι εργασίες για το Χριστουγεννιάτικο χωριό «ΜΑΓΕΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ» που θα ανοίξει…

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 | Κουκλοθέατρο Ο φεγγαροσκεπαστής

To ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού του…

Η ευταξία σε όλες τις γειτονιές Σταυρούπολης, Πολίχνης, Ευκαρπίας προτεραιότητα των Υπηρεσιών του Δήμου

Λογοδοτούν καθημερινά οι Υπηρεσίες και η Διοίκηση του Δήμου Παύλου Μελά, στους πολίτες…

Απείλησε και λήστεψε ζευγάρι στη Σταυρούπολη

Συνελήφθη ξημερώματα της 29-11-2017 στην περιοχή της Σταυρούπολης, στο πλαίσιο της…
Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία
Η ιστοσελίδα Pmnews δεν ευθύνεται για τις απόψεις των μελών της καθώς και για το περιεχόμενο ιστοσελίδων στις οποίες οδηγούν οι διάφοροι σύνδεσμοι. Οι πηγές όσων άρθρων, ειδήσεων ή πληροφοριών ανήκουν σε άλλη ιστοσελίδα αναφέρονται σε εμφανές σημείο.
www.pmnews.gr Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία | All rights reserved