Τοπικά Νέα Παύλου Μελά

Σταυρούπολη Πολίχνη Ευκαρπία

Γυμναστήριο αποκτά το 1ο Γυμνάσιο και 1ο ΓΕΛ Ευκαρπίας

Γυμναστήριο αποκτά το 1ο Γυμνάσιο και 1ο ΓΕΛ Ευκαρπίας

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Γυμναστήριο θα αποκτήσει σύντομα η Ευκαρπία, καθώς εγκρίθηκε ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Παύλου Μελά η αποπεράτωση του γυμναστηρίου του Γυμνασίου και Λυκείου της Ευκαρπίας συνολικού προϋπολογισμού 960.000 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της νέας σχολικής περιόδου 2017 - 2018, θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί, η εκτέλεση εργασιών για την ανέγερση αίθουσας πολλαπλών χρήσεων- γυμναστηρίου σύγχρονων προδιαγραφών και με όλα τα πιστοποιητικά καταλληλότητας, σε οικόπεδο του σχολικού συγκροτήματος στο Ο.Τ. Γ165 που είναι άρτιο και οικοδομήσιμο.

Εκεί υπάρχει το σχολικό κτίριο και ο μεταλλικός σκελετός και καταλαμβάνει συνολική επιφάνεια 9.332 τ.μ. Είναι προσπελάσιμο από τις οδούς Νικολάου Πλαστήρα και Παλαιών Πατρών Γερμανού, ενώ οι άλλες τους πλευρές "βλέπουν" προς πεζοδρόμους.

Ο χώρος θα χρησιμοποιείται από τους 500 μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου, αλλά και από το σύνολο της νεολαίας της Ευκαρπίας, για Αθλοπαιδιές και για πολιτιστικές εκδηλώσεις (μουσικές συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις) και θα διαθέτει τα παρακάτω πρόσβαση και όλες τις διευκολύνσεις για ΑΜΕΑ, κεντρική αίθουσα γηπέδου (προδιαγραφές κατάλληλες για μπάσκετ, βόλεϊ), τους απαραίτητους βοηθητικούς χώρους (ιατρείο, Γραφεία γυμναστών, αποδυτήρια, ντους, WC) και την χωρητικότητα 350 θέσεων (σε περίπτωση μη αθλητικής εκδήλωσης) και αποκατάσταση της υφιστάμενης κερκίδας.

Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από ΚΑΠ Επενδυτικών Δαπανών (πρώην ΣΑΤΑ), έχει ενταχθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου έτους 2017 με το ποσό των 175.065? ενώ το υπόλοιπο ποσό του συμβατικού αντικειμένου που θα προκύψει, θα ενταχθεί στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου για το έτος 2018 και θα εκτελεστεί με εργολαβία ύστερα από δημοπράτηση.

ΑΠΕ ΜΠΕ http://www.alfavita.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατέληξε ο τραυματίας του τροχαίου στη Σταυρούπολη - Συνελήφθη ο οδηγός του Ι.Χ.

Κατέληξε κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» ο 44χρονος οδηγός…

Γ. Λίλτσης | Τα λάθη για το πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά βαραίνουν τη σημερινή Διοίκηση

Με αφορμή την ψήφιση εκ νέου της σύμβασης παραχώρησης του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά

Σταυρούπολη | Οι ανατριχιαστικές πτυχές της εκατονταετούς ιστορίας του ΨΝΘ

Από τους σιδερένιους χαλκάδες της εκκλησίας του Αγίου Αντωνίου της Ιπποδρομίου στο…
Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία
Η ιστοσελίδα Pmnews δεν ευθύνεται για τις απόψεις των μελών της καθώς και για το περιεχόμενο ιστοσελίδων στις οποίες οδηγούν οι διάφοροι σύνδεσμοι. Οι πηγές όσων άρθρων, ειδήσεων ή πληροφοριών ανήκουν σε άλλη ιστοσελίδα αναφέρονται σε εμφανές σημείο.
www.pmnews.gr Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία | All rights reserved