Τοπικά Νέα Παύλου Μελά

Σταυρούπολη Πολίχνη Ευκαρπία

Απομακρύνονται από το Δήμο Παύλου Μελά μπαζοαπορρίμματα πολλών ετών δίπλα στη σχολική αυλή των ΕΠΑΛ Σταυρούπολης

Rating:
( 0 Rating )

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 Πάνω από 1.500 μαθητές φοιτούν στα ΕΠΑΛ και στο 13ο Δημοτικό Σταυρούπολης και έτσι οι πολίτες εξέπεμψαν σήμα κινδύνου για την εστία μόλυνσης που γιγαντώθηκε στη νοτιοανατολική  πλευρά του σχολικού συγκροτήματος με μπάζα, ογκώδη, κλαδέματα, αδρανή υλικά, κάθε λογής απόβλητα, που συσσωρεύτηκαν εδώ και πολλά χρόνια και διαμόρφωσαν μια άτυπη χωματερή η οποία κυριολεκτικά φθάνει μέχρι τα κάγκελα του σχολείου και ήταν ορατή από εκπαιδευτικούς και μαθητές, σε κάθε διάλειμμα και δράση στους ανοιχτούς αθλητικούς χώρους. 

Με νωπές ακόμα τις μνήμες από τις παρεμβάσεις τόσο στον εγκαταλελειμμένο για περισσότερα από δέκα χρόνια, χώρο πρασίνου 4,4 στρεμμάτων των οδών Αγίου Δημητρίου και Ακριτών, στην ίδια γειτονιά, που μεταμορφώθηκε σε προσβάσιμο πάρκο, αλλά και στο  αυθαίρετο παλιατζίδικο, στη γωνία των οδών Ακριτών και  Σολωμού, που καθαρίστηκε μετά από 20 χρόνια, οι Αντιδήμαρχοι Καθαριότητας Δημήτρης Αθάνατος και Πολεοδομίας Κώστας Πάντσης και ο Εντεταλμένος σε θέματα Περιβάλλοντος Σάκης Λαζαρίδης, έκαναν αρχικά επιτόπια αυτοψία με τα αρμόδια υπηρεσιακά στελέχη.

Στη συνέχεια δεν έχασαν καθόλου χρόνο και παρ΄ ότι η περιοχή δεν είναι εύκολα προσβάσιμη κινητοποίησαν άμεσα τα απαραίτητα μηχανήματα JCB και ειδικό προσωπικό, για αντιμετώπιση της ανομίας και τη διασφάλιση της υγιεινής τόσο της σχολικής κοινότητας όσο και των περιοίκων.

Για τις εργασίες ενημερώθηκε και παραβρέθηκε στο χώρο ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος από την εξέλιξη των εργασιών και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια των παρεμβάσεων προσήλθαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Ιωσήφ Αράπογλου και ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Σταυρούπολης Γεώργιος Αγγελόπουλος.

Slow Down

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στήριξη στους πληγέντες της Δυτικής Αττικής από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και την ΙΡΙΣ

Ο Δήμος Παύλου Μελά, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Προνοιακών θεμάτων…

Τα νέα Προγράμματα Άθλησης για Όλους στο Δήμο Παύλου Μελά ξεκίνησαν

Τα Προγράμματα Άθλησης για Όλους της περιόδου 2017 - 2018 ξεκίνησαν στο Δήμο Παύλου Μελά,…

Εκριζώνονται 288 πρέμνα και επαναφυτεύονται νέα δέντρα στα πεζοδρόμια του Δήμου Παύλου Μελά

Από αρχές Νοεμβρίου 2017, ξεκίνησαν οι εργασίες σε όλο το Δήμο με σκοπό την εκρίζωση…
Ανοιχτό λαϊκό πανεπιστήμιο δήμου Παύλου Mελά |

Ανοιχτό λαϊκό πανεπιστήμιο δήμου Παύλου Mελά | Ξεκινά ο νέος κύκλος τη Δευτέρα 20/11/2017

ΑΝΟΙΧΤΟ ΛΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ: Ξεκινά ο νέος κύκλος τη Δευτέρα 20/11/2017…
Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία
Η ιστοσελίδα Pmnews δεν ευθύνεται για τις απόψεις των μελών της καθώς και για το περιεχόμενο ιστοσελίδων στις οποίες οδηγούν οι διάφοροι σύνδεσμοι. Οι πηγές όσων άρθρων, ειδήσεων ή πληροφοριών ανήκουν σε άλλη ιστοσελίδα αναφέρονται σε εμφανές σημείο.
www.pmnews.gr Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία | All rights reserved