Τοπικά Νέα Παύλου Μελά

Σταυρούπολη Πολίχνη Ευκαρπία

Απομακρύνονται από το Δήμο Παύλου Μελά μπαζοαπορρίμματα πολλών ετών δίπλα στη σχολική αυλή των ΕΠΑΛ Σταυρούπολης

Rating:
( 0 Rating )

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 Πάνω από 1.500 μαθητές φοιτούν στα ΕΠΑΛ και στο 13ο Δημοτικό Σταυρούπολης και έτσι οι πολίτες εξέπεμψαν σήμα κινδύνου για την εστία μόλυνσης που γιγαντώθηκε στη νοτιοανατολική  πλευρά του σχολικού συγκροτήματος με μπάζα, ογκώδη, κλαδέματα, αδρανή υλικά, κάθε λογής απόβλητα, που συσσωρεύτηκαν εδώ και πολλά χρόνια και διαμόρφωσαν μια άτυπη χωματερή η οποία κυριολεκτικά φθάνει μέχρι τα κάγκελα του σχολείου και ήταν ορατή από εκπαιδευτικούς και μαθητές, σε κάθε διάλειμμα και δράση στους ανοιχτούς αθλητικούς χώρους. 

Με νωπές ακόμα τις μνήμες από τις παρεμβάσεις τόσο στον εγκαταλελειμμένο για περισσότερα από δέκα χρόνια, χώρο πρασίνου 4,4 στρεμμάτων των οδών Αγίου Δημητρίου και Ακριτών, στην ίδια γειτονιά, που μεταμορφώθηκε σε προσβάσιμο πάρκο, αλλά και στο  αυθαίρετο παλιατζίδικο, στη γωνία των οδών Ακριτών και  Σολωμού, που καθαρίστηκε μετά από 20 χρόνια, οι Αντιδήμαρχοι Καθαριότητας Δημήτρης Αθάνατος και Πολεοδομίας Κώστας Πάντσης και ο Εντεταλμένος σε θέματα Περιβάλλοντος Σάκης Λαζαρίδης, έκαναν αρχικά επιτόπια αυτοψία με τα αρμόδια υπηρεσιακά στελέχη.

Στη συνέχεια δεν έχασαν καθόλου χρόνο και παρ΄ ότι η περιοχή δεν είναι εύκολα προσβάσιμη κινητοποίησαν άμεσα τα απαραίτητα μηχανήματα JCB και ειδικό προσωπικό, για αντιμετώπιση της ανομίας και τη διασφάλιση της υγιεινής τόσο της σχολικής κοινότητας όσο και των περιοίκων.

Για τις εργασίες ενημερώθηκε και παραβρέθηκε στο χώρο ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος από την εξέλιξη των εργασιών και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια των παρεμβάσεων προσήλθαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Ιωσήφ Αράπογλου και ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Σταυρούπολης Γεώργιος Αγγελόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΤΏΡΑ: Σορός άνδρα εντοπίστηκε στη θάλασσα στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής

Επιχείρηση ανάσυρσης σορού άνδρα η οποία εντοπίστηκε στο Θερμαϊκό Κόλπο

Τριπλάσια η έξοδος των Θεσσαλονικέων για τις Απόκριες!

Τριπλασιάστηκε φέτος, σε σχέση με πέρυσι, η έξοδος των Θεσσαλονικέων το τριήμερο της…

Σταυρούπολη: Επεισόδια σε αγώνα ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου (VIDEO) - Ανακοίνωση ΕΠΣΜ

Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν χθες το απόγευμα μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα…

Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένη έπεσε στα νερά της Νέας Παραλίας (ΦΩΤΟ)

Στα νερά του Θερμαϊκού Κόλπου, στο ύψος του Βασιλικού Θεάτρου, στη Θεσσαλονίκη πήδηξε μία…
Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία
Η ιστοσελίδα Pmnews δεν ευθύνεται για τις απόψεις των μελών της καθώς και για το περιεχόμενο ιστοσελίδων στις οποίες οδηγούν οι διάφοροι σύνδεσμοι. Οι πηγές όσων άρθρων, ειδήσεων ή πληροφοριών ανήκουν σε άλλη ιστοσελίδα αναφέρονται σε εμφανές σημείο.
www.pmnews.gr Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία | All rights reserved