Τοπικά Νέα Παύλου Μελά

Σταυρούπολη Πολίχνη Ευκαρπία

Ημερίδα και θεατρική παράσταση για την πολλαπλή σκλήρυνση στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Rating:
( 0 Rating )

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Απαντήσεις σε ερωτήματα για την πολλαπλή σκλήρυνση που απασχολούν τους ασθενείς, τις οικογένειές τους αλλά και τους θεράποντες γιατρούς θα δώσουν οι ειδικοί επιστήμονες που θα πάρουν μέρος στην επιστημονική ημερίδα με θέμα «Πολλαπλή Σκλήρυνση: Άλλος τρόπος ζωής».Απαντήσεις σε ερωτήματα για την πολλαπλή σκλήρυνση που απασχολούν τους ασθενείς, τις οικογένειές τους αλλά και τους θεράποντες γιατρούς θα δώσουν οι ειδικοί επιστήμονες που θα πάρουν μέρος στην επιστημονική ημερίδα με θέμα «Πολλαπλή Σκλήρυνση: Άλλος τρόπος ζωής».

Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, στο αμφιθέατρο  του ΓΝ Παπαγεωργίου, διοργανώνεται από τη Μονάδα Πολλαπλής Σκλήρυνσης της  Νευρολογικής Κλινικής, με την συμμετοχή του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου  «Η Αντηρίδα», την συνδιοργάνωση της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την Unesco και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Νευρολογικής Εταιρείας. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι τα τελευταία νέα για την πολλαπλή σκλήρυνση, οι συνυπάρχουσες παθήσεις, οι εναλλακτικές θεραπείες, η υποστήριξη των ασθενών, η φυσική αποκατάσταση και η συμβολή της άσκησης, του χορού και της μουσικής.

Η ημερίδα θα ολοκληρωθεί με την κατάθεση ψυχής που θα κάνει η Βερόνικα- Στυλιανή Αποστόλου, πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας Καστοριάς, φοιτήτρια Νομικής και συγγραφέας του παιδικού μυθιστορήματος με τίτλο «Η σκληρή κυρία Πλάκα». Μέσα από το αλληγορικό της παραμύθι, η εγκυμονούσα συγγραφέας, που  διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της καθώς σύντομα θα φέρει στον κόσμο την μικρή της νεράιδα, προσπαθεί να απομυθοποιήσει την σκλήρυνση κατά πλάκας στα μάτια μικρών και μεγάλων. Βραβευμένη από την UNESCO για το αισιόδοξο μήνυμα που μεταφέρει μέσω του πολιτισμού, η κ. Αποστόλου θα ζωντανέψει το παραμύθι της στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου, όπου η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Άργους Ορεστικού θα μεταφέρει την παράσταση από το βιβλίο της στο σανίδι.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην κ. Γεωργία Δερετζή, Διευθύντρια της Νευρολογικής Κλινικής,  τηλ. 6985033252 και στην κ. Βερόνικα- Στυλιανή Αποστόλου, τηλ. 6988162330.

http://thestival.gr/society/health/item/350269-imerida-kai-theatriki-parastasi-gia-tin-pollapli-sklirynsi-sto-nosokomeio-papageorgiou

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αναβολή Ομιλίας του Στρατοπέδου Παύλου Μελά

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ για σοβαρούς προσωπικούς λόγους η ομιλία με θέμα: «Στρατόπεδα συγκέντρωσης…

Γερμανική Κατοχή και Στρατόπεδο Παύλου Μελά

Ολοκληρώνεται ο κύκλος διαλέξεων στο πλαίσιο του ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Δήμου…

Παιδική ταινία | Αρχηγός από κούνια με ελεύθερη είσοδο στην Σταυρούπολη

Ο Δήμος Παύλου Μελά έχει εξασφαλίσει άλλες δύο προβολές της ξεκαρδιστικής οικογενειακής…

Ξεκίνησε να στήνεται το Χριστουγεννιάτικο χωριό μαγεμένο στρατόπεδο στο Δήμο Παύλου Μελά!

Ξεκίνησαν οι εργασίες για το Χριστουγεννιάτικο χωριό «ΜΑΓΕΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ» που θα ανοίξει…
Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία
Η ιστοσελίδα Pmnews δεν ευθύνεται για τις απόψεις των μελών της καθώς και για το περιεχόμενο ιστοσελίδων στις οποίες οδηγούν οι διάφοροι σύνδεσμοι. Οι πηγές όσων άρθρων, ειδήσεων ή πληροφοριών ανήκουν σε άλλη ιστοσελίδα αναφέρονται σε εμφανές σημείο.
www.pmnews.gr Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία | All rights reserved