Θεσσαλονίκη | Εγκαίνια για το Μουσείο Μπάσκετ της ΧΑΝΘ

Rating:
( 0 Rating )

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ολοκληρώθηκαν πλέον οι εργασίες, προκειμένου το άθλημα που πρόσφερε από τις πιο ένδοξες στιγμές στον ελληνικό αθλητισμό, να βρει το χώρο που του αρμόζει και που δεν είναι άλλος παρά εκεί που πρωτοεμφανίσθηκε ως άθλημα στη χώρα μας και εκεί που κατασκευάστηκε το πρώτο γήπεδο.

Το μοναδικό Μουσείο Μπάσκετ στην Ελλάδα, το οποίο κατασκευάστηκε , στα πλαίσια του έργου «Youth Mobilisation – Cultural Heritage and Athletic Valorisation: YMC(H)A», που υλοποιείται εντός του Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα – Βουλγαρία 2007 – 2013, είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του και να υποδεχθεί όλους τους φίλους του αθλητισμού, την Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 12:00 στο Αθλητικό Κέντρο ΧΑΝΘ «Μίμης Τσικίνας».

Οι ομάδες της ΧΑΝΘ που έγραψαν ιστορία, μεγάλος αριθμός σπάνιων εκθεμάτων, αντίγραφα αθλητών σε φυσικό μέγεθος αλλά και δυναμικές ηλεκτρονικές πλατφόρμες, αποτελούν τον πυρήνα αυτού του Μουσείου, όπου ο κάθε επισκέπτης, παρακολουθώντας μία συναρπαστική διαδραστική ξενάγηση, θα είναι σε θέση να γνωρίσει την ιστορία και τις σημαντικότερες στιγμές του αθλήματος στη χώρα μας. Την ίδια ώρα, θα βρίσκεται στην καρδιά της πληροφόρησης, προκειμένου να μαθαίνει μυστικά του αθλήματος, αλλά και των κανονισμών που το διέπουν.

Η μεγάλη λοιπόν αυτή αθλητική γιορτή, τα εγκαίνια του Μουσείου Μπάσκετ ΧΑΝΘ θα αποτελέσουν την αφορμή και την ευκαιρία, οι βετεράνοι να θυμηθούν, οι νέοι να μάθουν και όλοι, αθλητές και μη, να δουν, να θαυμάσουν και κυρίως να συμμετάσχουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δύο παρατηρήσεις για τους πίνακες διαιτησίας

Ο Κ. Νικολακόπουλος κάνει μέσα από το blog του στο gazzetta τις δικές του επισημάνσεις…
Kάλεσμα Oλυμπιονικών στον επετειακό 10ο διεθνή μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Kάλεσμα Oλυμπιονικών στον επετειακό 10ο διεθνή μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Τη λάμψη της Βούλας Πατουλίδου θα έχει ο επετειακός 10ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ…

Εθνική Νεανίδων-Κορασίδω | Μαζεύονται στη Σταυρούπολη

Στο κλειστό γυμναστήριο της Σταυρούπολης θα πραγματοποιηθεί κοινή προπόνηση για την…
Lefteris Sidiropoulos Overall NAC Mr UNIVERSE 2014 from Greece

O Mr Universe είναι Ελληνας (vid)

Στην κορυφή του κόσμου οδήγησε τη χώρα μας ο Ελληνας bodybuilder Λευτέρης Σιδηρόπουλος…
Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία
Η ιστοσελίδα Pmnews δεν ευθύνεται για τις απόψεις των μελών της καθώς και για το περιεχόμενο ιστοσελίδων στις οποίες οδηγούν οι διάφοροι σύνδεσμοι. Οι πηγές όσων άρθρων, ειδήσεων ή πληροφοριών ανήκουν σε άλλη ιστοσελίδα αναφέρονται σε εμφανές σημείο.
www.pmnews.gr Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία | All rights reserved