Τοπικά Αθλητικά Νέα Σταυρούπολη Πολίχνη Ευκαρπία Ηλιούπολη

Νέα εποχή για τον Φοίνικα Πολίχνης – Τινάζει τη μπάνκα στο μεταγραφικό παζάρι

Rating:
( 0 Rating )

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

Όπως σας είχε αποκαλύψει το Epsm24 πριν 8 μέρες για την Φοινικιώτικη συσπείρωση στη Πολίχνη και την εμπλοκή περίπου 15 ανθρώπων στα διοικητικά του Φοίνικα Πολίχνης, τελικά φαίνεται ότι η κίνηση αυτή, παίρνει σάρκα και οστά.

Η ομάδα ανθρώπων που ενδιαφέρεται για τον Φοίνικα ήρθε σε επαφή με την νυν διοίκηση του συλλόγου και από ότι όλα φαίνονται, στις 26 Ιουνίου, στη Γ.Σ, θα γίνει και η μετάβαση του Φοίνικα Πολίχνης στη νέα εποχή.

Μια νέα εποχή με ζητούμενο την συσπείρωση του κόσμου της Πολίχνης, μετά από αρκετά χρόνια, σε μια ενωτική κίνηση με επιφανείς επιχειρηματίες της περιοχής, αλλά και παλιούς παίκτες της ομάδας, οι οποίοι έχουν ήδη ετοιμάσει το πλάνο της νέας σεζόν!

Μεταξύ αυτών βρίσκονται στο σχήμα, ο παλιός παίκτης του ΠΑΟΚ, Κώστας Μανουσαρίδης, οι επιχειρηματίες Δημήτρης Παπαδόπουλος, Βασίλης Κυριαζής, Γιώργος Γιαγκούδης, Κώστας Τσακίρης, αλλά όπως επίσης ο Γιώργος Υφαντίδης, ο Τσάκος και άλλα παιδιά του Φοίνικα.

Περισσότερα και με λεπτομέρειες θα προκύψουν σήμερα το βράδυ, όπου υπάρχει συνάντηση μεταξύ των ανθρώπων που θα εμπλακούν στον Φοίνικα, όπου θα συζητηθούν σημαντικά θέματα ενόψει της Γ.Σ.

Δυνατά θέλει να μπει και στο μεταγραφικό παζάρι, πλέον η νέα ομάδα ανθρώπων του Φοίνικα, έχοντας φτάσει σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Γιώργο Παπαδόπουλο, τον Λεωνίδα Κολώνη και τον Παναγιώτη Τσούκλη. Οι τρεις ποδοσφαιριστές είναι στο «στόχαστρο» και εφόσον όλα κυλήσουν καλά στο διοικητικό κομμάτι, τότε δεν αποκλείεται οι τρεις πρώην παίκτες του Θερμαϊκού Θέρμης να φορέσουν την ερυθρόλευκη φανέλα.

πηγή http://www.epsm24.gr/%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%bf%cf%87%ce%ae-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%86%ce%bf%ce%af%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b1-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%af%cf%87%ce%bd%ce%b7%cf%82-%cf%84%ce%b9%ce%bd/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα μεταγραφή για τον Α.Ο Παύλο Μελά!

Φωτιά στις μεταγραφές φαιίνεται ότι έχει πάρει ο σύλλογος καθώς έχει κάνει ήδη άλλες 2!

Ανακοίνωση Δ.Σ Φοίνικα Πολίχνης

Δείτε την ανακοίνωση του Δ.Σ Φοίνικα Πολίχνης

Ετήσιος χορός Φοίνικα Πολίχνης

Κυριακή 21 Ιανουαρίου ο χορός του Φοίνικας Πολίχνης!

Δεύτερη μεταγραφή για τον Α.Ο Παύλο Μελά!

Μετά την απόκτηση του Γιώργου Σαββούδη, ο Παύλος Μελάς προχώρησε στη δεύτερη μεταγραφική…
Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία
Η ιστοσελίδα Pmnews δεν ευθύνεται για τις απόψεις των μελών της καθώς και για το περιεχόμενο ιστοσελίδων στις οποίες οδηγούν οι διάφοροι σύνδεσμοι. Οι πηγές όσων άρθρων, ειδήσεων ή πληροφοριών ανήκουν σε άλλη ιστοσελίδα αναφέρονται σε εμφανές σημείο.
www.pmnews.gr Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία | All rights reserved