Τοπικά Αθλητικά Νέα Σταυρούπολη Πολίχνη Ευκαρπία Ηλιούπολη

Επίσημα στον Παύλο Μελά ο Θωμάς Μουρμούρας

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 Ένα ιδιαίτερα δυνατό σύνολο ετοιμάζεται στη Σταυρούπολη ενόψει της νέας χρονιάς στην Α1. Μέρος αυτού θα είναι από δω και στο εξής και ο Θωμάς Μουρμούρας. Ο έμπειρος γκολκίπερ που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Κυμίνων και στον Καμπανιακό, τα βρήκε σε όλα με τον Παύλο Μελά και πλέον ακολουθάει την υπόλοιπη… παρέα του από τα Κύμινα και τη Χαλάστρα (Νικηφορίδης-Παντελίδης-Κουντουράς-Χατζόπουλος). Έτσι λοιπόν, ο Γιάννης Τσάρτσαλης έχοντας μοντάρει σχεδόν όλη την ομάδα, έχει προγραμματίσει αύριο τη πρώτη προπόνηση του Παύλου Μελά, εκεί όπου θα γίνει και η πρώτη γνωριμία των νέων παικτών.

πηγή http://www.epsm24.gr/%ce%b5%cf%80%ce%af%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80%ce%b1%cf%8d%ce%bb%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%ac-%ce%bf-%ce%b8%cf%89%ce%bc%ce%ac%cf%82-%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%bc%ce%bf/

Ζαχαροπλαστεία Βασίλης
 
Φροντιστήρια Θεσσαλονίκη Ντόντης
 
Κελλιώτικα Εργόχειρα Μοναχών Αγίου Όρους
Βαπτιστικα Paketovaptisi.gr
Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία
Η ιστοσελίδα Pmnews δεν ευθύνεται για τις απόψεις των μελών της καθώς και για το περιεχόμενο ιστοσελίδων στις οποίες οδηγούν οι διάφοροι σύνδεσμοι. Οι πηγές όσων άρθρων, ειδήσεων ή πληροφοριών ανήκουν σε άλλη ιστοσελίδα αναφέρονται σε εμφανές σημείο.
www.pmnews.gr Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία | All rights reserved