Τοπικά Αθλητικά Νέα Σταυρούπολη Πολίχνη Ευκαρπία Ηλιούπολη

Η υπόθεση Μαραντίδη-Ηλιούπολης-Κυμίνων και η παραμονή του παίκτη

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 Αστραπιαία συνέβησαν όλα. Ο Ολυμπιακός Κυμίνων έκανε πρόταση στον ΓΣ Ηλιούπολης για την απόκτηση του Δάμου Μαραντίδη, τα «καναρίνια» απάντησαν αρχικά θετικά ωστόσο τελικά το story είχε διαφορετική εξέλιξη. Ο 19χρονος ταλαντούχος επιθετικός του ΓΣ Ηλιούπολης, από κει όπου… όδευε προς Κύμινα, τελικά μετά από τη τελική συζήτηση με την διοίκηση της ομάδος, εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα. Για έναν ποδοσφαιριστή όπου λίγες ημέρες νωρίτερα είχε εκφράσει το ενδιαφέρον για την απόκτηση του και η ομάδα του Καμπανιακού. Τελικά, οι Ηλιουπολίτες κράτησαν τον περσινό πρώτο σκόρερ του 2ου ομίλου και πλέον αναμένονται ιδιαίτερα ισχυροί στο νέο πρωτάθλημα της Α1.

πηγή http://www.epsm24.gr/%ce%b7-%cf%85%cf%80%cf%8c%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%b4%ce%b7-%ce%b7%ce%bb%ce%b9%ce%bf%cf%8d%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b7%cf%82-%ce%ba%cf%85%ce%bc%ce%af%ce%bd/

Ζαχαροπλαστεία Βασίλης
 
Φροντιστήρια Θεσσαλονίκη Ντόντης
 
Κελλιώτικα Εργόχειρα Μοναχών Αγίου Όρους
Βαπτιστικα Paketovaptisi.gr
Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία
Η ιστοσελίδα Pmnews δεν ευθύνεται για τις απόψεις των μελών της καθώς και για το περιεχόμενο ιστοσελίδων στις οποίες οδηγούν οι διάφοροι σύνδεσμοι. Οι πηγές όσων άρθρων, ειδήσεων ή πληροφοριών ανήκουν σε άλλη ιστοσελίδα αναφέρονται σε εμφανές σημείο.
www.pmnews.gr Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία | All rights reserved