Τοπικά Αθλητικά Νέα Σταυρούπολη Πολίχνη Ευκαρπία Ηλιούπολη

Ο 17χρονος του Εθνικού Μετεώρων που «κέρδισε» στα μπαράζ και… τον Θούλη Γιαμουρίδη

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 Οι εμφανίσεις ενός «θαυματουργού» νεαρού στα δύο ματς play-off μεταξύ Αριστοτέλη και Εθνικού Μετεώρων, ήταν αρκετά για τον Θούλη Γιαμουρίδη για να ξεχωρίσει τον ποδοσφαιριστή που θα έπαιρνε στον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Ο λόγος για τον 17χρονο ταλαντούχο μεσοεπιθετικό, Βασίλη Τζιούτζιο, ο οποίος έκανε δύο εξαιρετικές εμφανίσεις στα παιχνίδια με τον Αριστοτέλη, «αναγκάζοντας» τον Θούλη Γιαμουρίδη να τον προσέξει και σήμερα να τον φέρνει στον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Να σημειωθεί πως ο Τζιούτζιος σε κείνα τα δύο παιχνίδια, είχε σημειώσει τέσσερα γκολ συνολικά, αποτελώντας εκ των βασικών συντελεστών στη πορεία ανόδου του Εθνικού Μετεώρων και ουσιαστικά επισφραγίζοντας τη περσινή χρονιά, ανεβαίνοντας δύο κατηγορίες ψηλότερα.

πηγή http://www.epsm24.gr/%ce%bf-17%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%8d-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b5%cf%8e%cf%81%cf%89%ce%bd-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%ad%cf%81/

Ζαχαροπλαστεία Βασίλης
 
Φροντιστήρια Θεσσαλονίκη Ντόντης
 
Κελλιώτικα Εργόχειρα Μοναχών Αγίου Όρους
Βαπτιστικα Paketovaptisi.gr
Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία
Η ιστοσελίδα Pmnews δεν ευθύνεται για τις απόψεις των μελών της καθώς και για το περιεχόμενο ιστοσελίδων στις οποίες οδηγούν οι διάφοροι σύνδεσμοι. Οι πηγές όσων άρθρων, ειδήσεων ή πληροφοριών ανήκουν σε άλλη ιστοσελίδα αναφέρονται σε εμφανές σημείο.
www.pmnews.gr Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία | All rights reserved