Τοπικά Αθλητικά Νέα Σταυρούπολη Πολίχνη Ευκαρπία Ηλιούπολη

Σημαντική Μάχη για τον Φοίνικα Πολίχνης

Rating:
( 0 Rating )

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Μπορεί να μην τα κατάφερε το Σάββατο κόντρα στον Εθνικό Μετεώρων η ομάδα και να παραχώρησε ισοπαλία, όμως κέρδισε τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα για το 2017 στην Ά κατηγορία. Το θετικό της υπόθεσης ήταν η κατήφεια και η στεναχώρια μετά το παιχνίδι με τα Μετέωρα, κατήφεια και στενοχώρια για την ισοπαλία σε ένα τοπικό ντέρμπι. Αυτό δείχνει και την αλλαγή νοοτροπίας στην ομάδα, η ομάδα έχει αποκτήσει νοοτροπία και μέταλλο νικητή και δεν συμβιβάζεται με την ισοπαλία. Όταν βλέπεις την αντίπαλη ομάδα να πανηγυρίζει σαν να πήρε τίτλο, επειδή κατάφερε να πάρει ισοπαλία με το Φοίνικα Πολίχνης τότε καταλαβαίνεις ότι η ομάδα μεγαλώνει.

Την Τετάρτη στις 14.15 ο Φοίνικας Πολίχνης αντιμετωπίζει τον ΠΑΟ Κουφαλίων για τον θεσμό του κυπέλλου. Η ομάδα είναι πρώτη στο πρωτάθλημα και προχώρησε και στο κύπελλο αποκλείοντας διαδοχικά τον ΑΜΣ Νικόπολη, Νίκη Ευκαρπίας, Αία Ευόσμου και Παύλο Μελά.

Ο Π.Α.Ο Κουφαλίων είναι πρώτος στην Α1 κατηγορία, παίζει κατά γενική ομολογία το ωραιότερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία και θεωρείται φαβορί για την άνοδο στην Γ εθνική. Αύριο ο Φοίνικας Πολίχνης δεν έχει να χάσει τίποτα. Η ομάδα χωρίς άγχος θα πρέπει να μπει και να τα δώσει όλα στο παιχνίδι για να μπορέσει να διεκδικήσει της ελπίδες που της αναλογούν.

Ο κόσμος παρά την ακαταλληλότητα της μέρας και της ώρας, θα κάνει για άλλη μια φορά το καθήκον του και θα περιμένει το ανάλογο και από τους παίκτες. Τέτοια παιχνίδια αποτελούν πρόκληση και αύριο ο κόσμος περιμένει από τους παίκτες ένα πράγμα….. κατάθεση ψυχής

Πηγή: Φοίνικας Πολίχνης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα μεταγραφή για τον Α.Ο Παύλο Μελά!

Φωτιά στις μεταγραφές φαιίνεται ότι έχει πάρει ο σύλλογος καθώς έχει κάνει ήδη άλλες 2!

Ανακοίνωση Δ.Σ Φοίνικα Πολίχνης

Δείτε την ανακοίνωση του Δ.Σ Φοίνικα Πολίχνης

Ετήσιος χορός Φοίνικα Πολίχνης

Κυριακή 21 Ιανουαρίου ο χορός του Φοίνικας Πολίχνης!

Δεύτερη μεταγραφή για τον Α.Ο Παύλο Μελά!

Μετά την απόκτηση του Γιώργου Σαββούδη, ο Παύλος Μελάς προχώρησε στη δεύτερη μεταγραφική…
Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία
Η ιστοσελίδα Pmnews δεν ευθύνεται για τις απόψεις των μελών της καθώς και για το περιεχόμενο ιστοσελίδων στις οποίες οδηγούν οι διάφοροι σύνδεσμοι. Οι πηγές όσων άρθρων, ειδήσεων ή πληροφοριών ανήκουν σε άλλη ιστοσελίδα αναφέρονται σε εμφανές σημείο.
www.pmnews.gr Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία | All rights reserved