Τεχνολογικά Νέα

Πώς να φτιάξετε αυτοσχέδιο κλιματιστικό με λιγότερα από $50

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Homemade air conditioner DIY - Awesome Air Cooler!

Δεδομένου ότι είναι καλοκαίρι και ο καύσωνας είναι προ των πυλών, τα κλιματιστικά είναι μια αναγκαιότητα και ένας YouTuber δείχνει στον κόσμο πώς να φτιάξουν ένα, που λειτουργεί με τη χρήση ηλιακής ενέργειας, με κόστος κάτω των 50 δολ.

Ένα βίντεο από τον YouTuber, desertsun02, σε ένα κανάλι για ενεργειακά έργα, κάνει το γύρο του Facebook και έχει σχεδόν 3 εκατομμύρια views.

Στο βίντεο, ο desertsun02 δείχνει στους τηλεθεατές πώς να κάνει μια σπιτική μονάδα ψύξης που μπορεί να μετατρέπει τον αέρα σε κρύο, χρησιμοποιώντας μόνο ένα σωλήνα από PVC, ένα μικρό ανεμιστήρα, ένα ψυγείο και λίγο πάγο.

Το όλο έργο θα κοστίσει λιγότερο από 50 δολάρια, σύμφωνα με εκτιμήσεις - μη συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρικών εργαλείων που χρησιμοποιεί ο desertsun02 και θα χρειαστεί περίπου 15 λεπτά.

Αρχικά, ο desertsun02 έκανε δύο τρύπες στην κορυφή του ψυγείου με ένα ηλεκτρικό πριόνι. Μέτρησε τις τρύπες για να χωρέσει το σωλήνα PVC καθώς και τον μικρό ανεμιστήρα.

Στη συνέχεια γέμισε το ψυγείο με πάγο - συνέστησε τη χρήση δύο μεγάλων κανατών παγωμένου νερού και τοποθέτησε τον ανεμιστήρα προς τα κάτω προς τον πάγο.

Ο ανεμιστήρας συνδέθηκε με μια μπαταρία που ο desertsun02 είπε ότι θα διαρκέσει επτά ώρες με το λιώσιμο των πάγων μετά από περίπου πέντε ώρες. Θα μπορούσε επίσης να είναι με ηλιακή ενέργεια. Αν και εμφανισιακά δεν είναι ωραίο, είναι όμως λεοτουργικό.

Το έργο αυτό θα μπορούσε να κοστίσει συνολικά 100 και 200 δολ. φθηνότερα από τις περισσότερες μονάδες κλιματισμού που βρίσκονται στα καταστήματα.

ΠΗΓΗ http://www.newmoney.gr

Ζαχαροπλαστεία Βασίλης
 
Φροντιστήρια Θεσσαλονίκη Ντόντης
 
Κελλιώτικα Εργόχειρα Μοναχών Αγίου Όρους
Βαπτιστικα Paketovaptisi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το πρώτο βιονικό χέρι που αισθάνεται

Prensilia H2 Azzurra hand |Το πρώτο βιονικό χέρι που αισθάνεται

Το πρώτο βιονικό χέρι που αισθάνεται, θα μεταμοσχευθεί σε ακρωτηριασμένο ασθενή, σε μια…
Χωρίς πολλές φανφάρες η Samsung παρουσίασε το Galaxy S5 mini.

Αποκαλύφθηκε το Samsung Galaxy S5 mini με 4.5 ιντσών οθόνη

Χωρίς πολλές φανφάρες η Samsung παρουσίασε το Galaxy S5 mini. Οι διαστάσεις του…
CEDRIC | Ο πρώτος υπολογιστής από νανοσωλήνες άνθρακα

CEDRIC | Ο πρώτος υπολογιστής από νανοσωλήνες άνθρακα

Μια επαναστατική ανακάλυψη έκανε το Πανεπιστήμιο του Stanford, το οποίο ανακοίνωσε τη…
Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία
Η ιστοσελίδα Pmnews δεν ευθύνεται για τις απόψεις των μελών της καθώς και για το περιεχόμενο ιστοσελίδων στις οποίες οδηγούν οι διάφοροι σύνδεσμοι. Οι πηγές όσων άρθρων, ειδήσεων ή πληροφοριών ανήκουν σε άλλη ιστοσελίδα αναφέρονται σε εμφανές σημείο.
www.pmnews.gr Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία | All rights reserved