ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Alternatrips: Τα μυστικά των ντόπιων

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Το alternatrips.gr είναι μία διαφορετική ταξιδιωτική ιστοσελίδα. Μια σελίδα γεμάτη με μυστικά και ξεχωριστές ομορφιές του κάθε τόπου, που μόνο οι ντόπιοι μπορούν να γνωρίζουν. Κανένας ταξιδιωτικός οδηγός δεν μπορεί να περιέχει τις ιδιαίτερες ομορφιές του κάθε τόπου. Ταβερνούλες, μικροσκοπικούς τεκέδες, παραδοσιακά φεστιβάλ, ιδιαίτεροι ξενώνες, εναλλακτικά μπαράκια, ξεχωριστά φαγητά, βότανα, μυρωδικά, κρυφές παραλίες, εξωτικά σημεία είναι ο σκοπός του Alternatrips.

Απευθύνεται σε όλους αυτούς που ψάχνουν το διαφορετικό όταν ταξιδεύουν, σε αυτούς τους οποίους το ταξίδι είναι πιο σημαντικό απο τον προορισμό. 

Η σελίδα του alternatrips στο facebook (εδώ) καλεί όλους τους φίλους της να επικοινωνούν μεταξύ τους και να μοιράζονται τις εμπειρίες τους από μέρη και ταξίδια. Επίσης, καλεί τον καθένα να γίνει αρθρογράφος: «Σίγουρα έχεις κάποιο ξεχωριστό μέρος στο μυαλό σου που θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μας. Σίγουρα έχεις κάποια ξεχωριστή ταβερνούλα, μπαράκι, παραλία, φεστιβάλ, διαδρομή στο βουνό ή κάποια δραστηριότητα που σε έχει συγκλονίσει και θα ήθελες να το μοιραστείς με όλους μας. Έλα μαζί μας και γίνε μέλλος και αρθρογράφος στο Alternatrips». 

Ζαχαροπλαστεία Βασίλης
 
Κελλιώτικα Εργόχειρα Μοναχών Αγίου Όρους
Βαπτιστικα Paketovaptisi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι ταξιδιωτικές συνήθειες των Ελλήνων

Οι ταξιδιωτικές συνήθειες των Ελλήνων

Η Travelplanet24 πραγματοποίησε ποσοτική τηλεφωνική έρευνα στην αγορά της Ελλάδας με…
Τα άγνωστα νησιά της Χαλκιδικής

Τα άγνωστα νησιά της Χαλκιδικής

Τα νησιά της Βουρβουρούς στη χερσόνησο της Σιθωνίας αποτελούν τον μυστικό παράδεισο της…

Καταρράκτης Λειβαδίτης, η βαλκανική κυριαρχία.

Ένα μοναδικό κόσμημα της θρακικής φυσικής ομορφιάς, αλλά και της ελληνικής περηφάνιας,…
Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία
Η ιστοσελίδα Pmnews δεν ευθύνεται για τις απόψεις των μελών της καθώς και για το περιεχόμενο ιστοσελίδων στις οποίες οδηγούν οι διάφοροι σύνδεσμοι. Οι πηγές όσων άρθρων, ειδήσεων ή πληροφοριών ανήκουν σε άλλη ιστοσελίδα αναφέρονται σε εμφανές σημείο.
www.pmnews.gr Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία | All rights reserved