ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Τι αλλάζει στις πτήσεις της Ryanair από Θεσσαλονίκη για το 2014;

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Με ανάμεικτες εντυπώσεις ξεκινά το 2014 για τη Θεσσαλονίκη σε ότι αφορά τα δρομολόγια της Ryanair. Η εταιρεία δεν θα επαναφέρει φέτος τις πτήσεις για Μπολώνια ωστόσο, θα ξεκινήσει πτήσεις για Πίζα. Η Πίζα, με τον πασίγνωστο κεκλιμένο πύργο, είναι από τις τουριστικότερες περιοχές της Τοσκάνης, μετά τη Φλωρεντία, και διαθέτει το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της περιοχής (Galileo Galilei) το οποίο δέχεται και υπερατλαντικές πτήσεις. Επίσης αποτελεί κοντινή βάση για πάρα πολλές εκδρομές σε Φλωρεντία, Σιένα, Λούκα, Σαν Τζιμινιάνο καθώς και για την παράκτια Ιταλία της Τυρρενικής Θάλασσας (Λιβόρνο, Λα Σπέτσια, Βιαρέτζιο κτλ.). Το δρομολόγιο για Πίζα ξεκινάει 1η Απριλίου και θα εκτελείται 2 φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη στις 13.50 και κάθε Σάββατο στις 18.05.

Η Ryanair φέτος, όπως ανακοίνωσε, θα αναγκαστεί να διακόψει πολλά δρομολόγια κυρίως λόγω έλλειψης αεροσκαφών. Ταυτόχρονα, θα επικεντρωθεί στην ενίσχυση των δρομολογίων της στις μεγάλες βάσεις της με κυριότερη αυτή του Λονδίνου.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα δρομολόγια από Θεσσαλονίκη, ενισχύονται σημαντικά τα παρακάτω:

-το Λονδίνο γίνεται καθημερινό ενώ τον Αύγουστο κάθε Τρίτη και Σάββατο, θα πετάει 2 φορές τη μέρα, πρωί-βράδυ! 

-η πτήση για Βρυξέλλες θα είναι καθημερινή πρωινή, εκτός Πέμπτης και Σαββάτου που θα είναι βραδινή. Επίσης τον Αύγουστο θα πετάει 2 φορές τη μέρα για Βρυξέλλες κάθε Τετάρτη, πρωί και βράδυ.

-η πτήση για Μιλάνο θα παραμείνει και φέτος 5 φορές την εβδομάδα, εκτός Πέμπτης και Σαββάτου, με 2 βραδινές πτήσεις, 2 πρωινές και 1 μεσημεριανή.

-οι πτήσεις για Ντύσσελντορφ-Weeze αυξάνονται από 3 σε 4 την εβδομάδα τον Αύγουστο, με την προσθήκη του Σαββάτου στις 11:00

-οι πτήσεις για Πάφο αυξάνονται σε 11 την εβδομάδα, με 4 βραδινές Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή, ενώ τον Αύγουστο η βραδινή της Πέμπτης αντικαθίσταται από της Κυριακής.

-οι πτήσεις για Όσλο αυξάνονται από 2 σε 3 την εβδομάδα την υψηλή σεζόν, με την προσθήκη της Πέμπτης στις 20:00.

-η πτήση για Βαρκελώνη-Ζιρόνα, αλλάζει ώρα την Δευτέρα και από πρωινή, θα έχει βραδινή αναχώρηση, στις 20:00, ενώ από Βαρκελώνη στις 16:00.

-οι πτήσεις για Βρέμη αυξάνονται από 7 Ιουλίου σε 2 εβδομαδιαίες. Έτσι εκτός από Πέμπτη πρωί θα πετάει και Δευτέρα απόγευμα στις 19:10.

Οι υπόλοιπες πτήσεις προς Βαρσοβία, Καρλσρούη, Ρώμη, Στοκχόλμη-Skavsta, Φραγκφούρτη-Hahn και Χανιά παραμένουν ως έχουν.

πηγή: Omorfa taxidia fb 

Ζαχαροπλαστεία Βασίλης
 
Κελλιώτικα Εργόχειρα Μοναχών Αγίου Όρους
Βαπτιστικα Paketovaptisi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αμφίβιο τουριστικό λεωφορείο  «Floating Dutchman»

Άμστερνταμ |Αμφίβιο τουριστικό λεωφορείο «Floating Dutchman»

Εάν θέλετε να μεταφερθείτε στο Αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ, η θέλετε να ξεκινήσετε…

«Απόδραση» με τραίνο και ποδήλατο στην Κερκίνη

Σκοπός δεν είναι μονάχα η αναψυχή, αλλά και η ανάδειξη της σύμπραξης και ποδηλάτου, ως…

Βίντεο για τον ελληνικό τουρισμό από Θεσσαλονικείς

«Ελλάδα, η πλουσιότερη χώρα του κόσμου»
Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία
Η ιστοσελίδα Pmnews δεν ευθύνεται για τις απόψεις των μελών της καθώς και για το περιεχόμενο ιστοσελίδων στις οποίες οδηγούν οι διάφοροι σύνδεσμοι. Οι πηγές όσων άρθρων, ειδήσεων ή πληροφοριών ανήκουν σε άλλη ιστοσελίδα αναφέρονται σε εμφανές σημείο.
www.pmnews.gr Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία | All rights reserved