ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Ellinair Πρώτη πτήση από Θεσσαλονίκη για Κίεβο

Ellinair Πρώτη πτήση από Θεσσαλονίκη για Κίεβο

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Είναι η πρώτη φορά που ελληνικός όμιλος tour operator μεταφέρει τους επιβάτες του με την ιδιόκτητη εταιρεία του και το αεροσκάφος του.

Την πρώτη της πτήση πραγματοποίησε χθες η αεροπορική εταιρεία Ellinair, του ομίλου Μουζενίδη, πραγματοποιώντας με το ιδιόκτητο RJ 85, 96 θέσεων, πτήση μεταξύ της Θεσσαλονίκης και του Κιέβου.

Είναι η πρώτη φορά που ένας ελληνικός όμιλος tour operator μεταφέρει τους επιβάτες του με την ιδιόκτητη εταιρεία του και το αεροσκάφος του. Στον σχεδιασμό είναι η προσθήκη και νέων δρομολογίων προς άλλους προορισμούς, χωρίς να διαταραχθεί η συνεργασία που έχει ο όμιλος Μουζενίδη με την Astra Airlines. Το δρομολόγιο θεσσαλονίκη - Κίεβο θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα (Τετάρτη και Κυριακή).

Στα σχέδια του ομίλου είναι η τροχοδρόμηση ακόμα ενός ιδιόκτητου αεροσκάφους, το οποίο αναμένεται στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" στις 20 Απριλίου.

Από τον Μάιο ένα τρίτο αεροσκάφος Α319, 150 θέσεων, θα ενταχθεί στο στόλο και θα επιχειρεί για έξι μήνες Μάιο - Οκτώβριο με τα χρώματα και τα σήματα της Ellinair από/προς Κέρκυρα και τις πόλεις Kiev, Donetsk, Kharkiv, Dnepropetrovsk. Οι προορισμοί που θα εξυπηρετούνται από την Ellinair και τις συνεργαζόμενες εταιρείες είναι:

Briansk, Voronezh, Stavropol, Kaliningrad, Riga, Mineralnye Vody, Odessa, Donetsk, Lviv, Moscow, Volgograd, Arkhangelsk, Astrakhan, Omsk, Kazan, Novosibirsk, Saint Petersburg, Perm, Samara, Chelyabinsk, Yekaterinburg, Nizhny Novgorod, Astana, Kharkiv, Bari.

Ο όμιλος Μουζενίδη (Mouzenidis group) με βασικό μοχλό τον τουρισμό περιλαμβάνει έντεκα συνολικά εταιρείες διαφόρων αντικειμένων. Οι προβλέψεις για το 2014 ανεβάζουν τον αριθμό των επισκεπτών που θα διακινηθούν από τον όμιλο σε πάνω από 500.000.

ΠΗΓΗ www.euro2day.gr

Ζαχαροπλαστεία Βασίλης
 
Κελλιώτικα Εργόχειρα Μοναχών Αγίου Όρους
Βαπτιστικα Paketovaptisi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΘΡΑΚΗ

Οι ακτές της Θράκης, εντελώς έξω από τις γνωστές ταξιδιωτικές διαδρομές, κρύβουν στην…
Οδηγός διαδικτυακής κράτησης ξενοδοχείου

Οδηγός διαδικτυακής κράτησης ξενοδοχείου

Χάρη στο διαδίκτυο η προετοιμασία ενός ταξιδιού έχει γίνει πολύ απλή υπόθεση. Πέρα από τα…

Μια ώρα από Θεσσαλονίκη

Ο εν πολλοίς άγνωστος ορεινός όγκος Θεσσαλονίκης κρύβει γραφικά χωριά, παράδοση και…
Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία
Η ιστοσελίδα Pmnews δεν ευθύνεται για τις απόψεις των μελών της καθώς και για το περιεχόμενο ιστοσελίδων στις οποίες οδηγούν οι διάφοροι σύνδεσμοι. Οι πηγές όσων άρθρων, ειδήσεων ή πληροφοριών ανήκουν σε άλλη ιστοσελίδα αναφέρονται σε εμφανές σημείο.
www.pmnews.gr Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία | All rights reserved