ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κόσμος Ενημέρωση Ειδήσεις Νέα

Το Ιράν σχεδιάζει μήνυση κατά Χόλυγουντ ελέω «Argo»

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Όπως αναφέρουν τα ιρανικά μέσα, η διάσημη γαλλίδα δικηγόρος Ιζαμπέλ Κουτάν-Πεΐρ, η οποία εκπροσωπεί τον τρομοκράτη Κάρλος το «Τσακάλι», έχει ήδη μεταβεί στην περσική χώρα προκειμένου να αποφασισθεί το πώς και το πού θα κατατεθεί η μήνυση από την πλευρά της Τεχεράνης.

Το ενδεχόμενο να καταθέσει μήνυση κατά του Χόλυγουντ με αφορμή την ταινία «Argo» εξετάζει το Ιράν, σύμφωνα με δημοσιεύματα μέσων ενημέρωσης της μεσανατολικής χώρας, καθότι η Τεχεράνη φέρεται να είναι δυσαρεστημένη με την «μη ρεαλιστική παρουσίαση» του Ιράν στην επίμαχη ταινία.

Όπως αναφέρουν τα ιρανικά μέσα, η διάσημη γαλλίδα δικηγόρος Ιζαμπέλ Κουτάν-Πεΐρ έχει ήδη μεταβεί στην περσική χώρα προκειμένου να αποφασισθεί το πώς και το πού θα κατατεθεί η μήνυση από την πλευρά της Τεχεράνης. Η Κουτάν-Πεΐρ είναι η νομική αντιπρόσωπος του περίφημου τρομοκράτη Ίλιτς Ραμίρεζ Σάντσεζ, γνωστότερου ως «Κάρλος το Τσακάλι».

Η ταινία «Argo» αφηγείται την ιστορία φυγάδευσης από το Ιράν έξι αμερικανών διπλωματικών υπαλλήλων οι οποίοι, στον απόηχο της επίθεσης κατά της πρεσβείας των ΗΠΑ το 1979, βρήκαν καταφύγιο στην κατοικία του καναδού πρεσβευτή στην Τεχεράνη. Η φυγάδευσή τους επετεύχθη με τη συμμετοχή της CIA, υπό το «παραπέτασμα» κινηματογράφησης μίας ταινίας.

Το «Argo» κέρδισε πρόσφατα το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας.

ΠΗΓΗ www.skai.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτοκτόνησε 26χρονος “γκουρού” του internet

Ένα από τα «μεγάλα μυαλά» της πληροφορικής και υποστηρικτής της ελεύθερης διακίνησης…

Αλλοιώνουν οι Αλβανοί την πληθυσμιακή σύνθεση της Β. Ηπείρου

Με τη σχεδιαζόμενη αυτοδιοικητική μεταρρύθμιση στην Αλβανία, αλλοιώνεται πλήρως η…
Three Studies of Lucian Freud | Πίνακας 142,4 εκατομμυρίων δολαρίων

Πίνακας 142,4 εκατομμυρίων δολαρίων

Το ζωγραφικό τρίπτυχο του Francis Bacon που φέρει τον τίτλο "Τρεις μελέτες του Λούσιαν…
Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία
Η ιστοσελίδα Pmnews δεν ευθύνεται για τις απόψεις των μελών της καθώς και για το περιεχόμενο ιστοσελίδων στις οποίες οδηγούν οι διάφοροι σύνδεσμοι. Οι πηγές όσων άρθρων, ειδήσεων ή πληροφοριών ανήκουν σε άλλη ιστοσελίδα αναφέρονται σε εμφανές σημείο.
www.pmnews.gr Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία | All rights reserved