ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κόσμος Ενημέρωση Ειδήσεις Νέα

Ριζά Καγιάλπ αποκάλεσε τους Ελληνες ... σκυλιά

Σάλος με τον Τούρκο αθλητή που αποκάλεσε τους Ελληνες ... σκυλιά

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Σάλο προκαλεί σε Τουρκία, Ελλάδα και Αρμενία το άκρως ρατσιστικό σχόλιο του Τούρκου Ολυμπιονίκη παλαιστή, Ριζά Καγιάλπ, ο οποίος... χαρακτήρισε Ελληνες και Αρμενίους ακτιβιστικά σκυλιά, με μήνυμα που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Twitter.

«Αυτοί οι Ελληνες και οι Αρμένιοι είναι σκυλιά. Ντροπή σας που αφήσατε την πλατεία στους Αρμένιους και Ελληνες επιδρομείς. Ο Θεός θα καταδικάσει αυτά τα ακτιβιστικά σκυλιά» έγραψε μεταξύ άλλων ο Καγιάλπ, βρίζοντας για τις διαδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην πλατεία Ταξίμ.

Η ελληνική αποστολή που βρίσκεται στην Τουρκία για τους Μεσογειακούς αγώνες έχει ήδη προβεί στις απαραίτητες ενέργειες και ζήτησε την αποβολή του Τούρκου παλαιστή από τη διοργάνωση, ο οποίος -να σημειωθεί- είναι και ο σημαιοφόρος της τουρκικής αποστολής. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός, ωστόσο, ότι με παρέμβασή της η τουρκική κυβέρνηση, φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να επιθυμεί τη μη τιμωρία του Καγιάλπ, ώστε να αποφευχθεί η πυροδότηση νέων εντάσεων στο εσωτερικό της χώρας, τονίζοντας ότι το θέμα θα πρέπει να θεωρηθεί λήξαν, αφού ο αθλητής έχει ολοκληρώσει τη συμμετοχή του στη διοργάνωση και έχει αποχωρήσει από το Μεσογειακό χωριό, όπου διαμένουν οι αποστολές.

Αυτή η ενέργεια της τουρκικής κυβέρνησης έρχεται σε αντίθεση με την πρόταση της τουρκικής ολυμπιακής επιτροπής, η οποία δήλωσε σύμφωνη για την τιμωρία του αθλητή και πλέον αναμένεται η επίσημη θέση και η σχετική απόφαση της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων

ΠΗΓΗ www.aniwthoi.net

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Ερντογάν εγκαινιάζει το τούνελ Μαρμαρά

Ο Ερντογάν εγκαινιάζει το τούνελ Μαρμαρά

Την ημέρα της 90ης επετείου της ίδρυσης του σύγχρονου τουρκικού κράτους εγκαινιάζεται…

Αναστάτωση στην Αυστραλία από το νέο φορολογικό στην Ελλάδα

Αναστάτωση έχει προκληθεί στην ομογένεια της Αυστραλίας μετά από δημοσιεύματα που…
Σότσι 2014 Φαντασμαγορική τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Σότσι 2014 Φαντασμαγορική τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Στο Σότσι χτυπά και επίσημα πλέον η καρδιά των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων. Την έναρξη…
Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία
Η ιστοσελίδα Pmnews δεν ευθύνεται για τις απόψεις των μελών της καθώς και για το περιεχόμενο ιστοσελίδων στις οποίες οδηγούν οι διάφοροι σύνδεσμοι. Οι πηγές όσων άρθρων, ειδήσεων ή πληροφοριών ανήκουν σε άλλη ιστοσελίδα αναφέρονται σε εμφανές σημείο.
www.pmnews.gr Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία | All rights reserved