ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κόσμος Ενημέρωση Ειδήσεις Νέα

Θανατηφόρες αράχνες μέσα σε μπανάνες στη Βρετανία

Θανατηφόρες αράχνες μέσα σε μπανάνες στη Βρετανία

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Το χάρο με τα μάτια τους είδαν τα μέλη μιας οικογένειας στη Μεγάλη Βρετανία. Πώς το σπίτι τους γέμισε επικίνδυνες αράχνες

Θανατηφόρες αράχνες εντόπισε οικογένεια μέσα σε μπανάνες, που αγόρασαν από Σούπερ Μάρκετ στη Μεγάλη Βρετανία. Η οικογένεια αναγκάστηκε μάλιστα να εγκαταλείψει το σπίτι της, καθώς οι αράχνες που προέρχονται από τη Βραζιλία, περιπλανιόντουσαν μέσα σε αυτό.

Όπως αναφέρει η Consi Taylor αγόρασε τις μπανάνες από το Sainsbury. "Είδα κάτι άσπρο στο δέρμα μου. Νόμιζα ότι ήταν μούχλα ωστόσο παρατηρώντας προσεκτικά είδα κάτι να κινείται μέσα στη σακούλα" Η 29χρονη δασκάλα επέστρεψε τις μπανάνες στο σούπερ μάρκετ. Στη συνέχεια αφού αποζημιώθηκε μετακόμισε σε ξενοδοχείο έως ότου ειδική ομάδα απολύμανσης καθαρίσει το σπίτι.

Ένας εκπρόσωπος της Sainsbury δήλωσε: " Λυπούμαστε πολύ και ζητούμε συγνώμη από την κυρία Taylor. Έχουμε αυστηρούς ελέγχους στα εισαγόμενα προϊόντα σε όλα τα στάδια - από την υλοτόμηση μέχρι τη μεταφορά - σπάνια μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο."

Ειδικοί αναφέρουν ότι "η σοβαρότητα των συμπτωμάτων από τα δαγκώματα των αραχνών εξαρτάται από το πόσο δηλητήριο έχει εγχυθεί. Τα συμπτώματα είναι πόνοι στο στήθος, πρήξιμο και φαγούρα στην περιοχή του δαγκώματος".

Πηγή:NewYorkDailyNews news247.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύγκρουση τρένων με 60 τραυματίες στο Κονέκτικατ

Μια επιβατική αμαξοστοιχία, που κινούνταν προς ανατολάς προερχόμενη από τη Νέα Υόρκη,…
Πρωταθλήτρια η Ινδία στις αγορές όπλων

Πρωταθλήτρια η Ινδία στις αγορές όπλων

Η τάση είναι αυξητική σύμφωνα με την έκθεση SIPRI. Η Ινδία είναι πρωταθλήτρια στις…

Αυγά φιδιών έκρυψε στην ντουλάπα του μικρός στην Αυστραλία

Ο τρίχρονος πιτσιρικάς από την Αυστραλία ο Kyle Cummings βρήκε εννέα αυγά στον κήπο του…
Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία
Η ιστοσελίδα Pmnews δεν ευθύνεται για τις απόψεις των μελών της καθώς και για το περιεχόμενο ιστοσελίδων στις οποίες οδηγούν οι διάφοροι σύνδεσμοι. Οι πηγές όσων άρθρων, ειδήσεων ή πληροφοριών ανήκουν σε άλλη ιστοσελίδα αναφέρονται σε εμφανές σημείο.
www.pmnews.gr Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία | All rights reserved