ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κόσμος Ενημέρωση Ειδήσεις Νέα

Ομπάμα προς Ρωσία: Στρατιωτική επέμβαση θα έχει ανυπολόγιστο κόστος

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

Οποιαδήποτε παραβίαση της κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας θα είναι «εξαιρετικά αποσταθεροποιητική», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος

Προειδοποίηση προς τη Ρωσία να μην επιχειρήσει στρατιωτική επέμβαση στην Ουκρανία έστειλε ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, με μία βιαστική και απρογραμμάτιστη εμφάνιση στην αίθουσα ενημέρωσης του Λευκού Οίκου, μετά από τις αναφορές ότι ένοπλοι κατέλαβαν δύο αεροδρόμια στην περιοχή της Κριμαίας.
 
Ο Ομπάμα, σε μια προσπάθεια να αποτρέψει τις ρωσικές κινήσεις, τόνισε ότι η στρατιωτική επέμβαση στην Ουκρανία θα οδηγήσει σε απροσδιόριστο «κόστος», εκφράζοντας παράλληλα τη βαθιά του ανησυχία για τις αναφορές περί ρωσικών στρατιωτικών κινήσεων στο εσωτερικό της Ουκρανίας.
 
«Είμαστε βαθύτατα ανήσυχοι από τις εκθέσεις για στρατιωτικές κινήσεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο εσωτερικό της Ουκρανίας», επεσήμανε. 
 
Ο πρόεδρος Ομπάμα επιβεβαίωσε ότι η Ουάσινγκτον υποστηρίζει την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας και ανέφερε ότι οποιαδήποτε παραβίαση της κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας θα είναι «εξαιρετικά αποσταθεροποιητική».
 
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα σταθούν με τη διεθνή κοινότητα στην οποία δηλώνεται ότι θα υπάρξει κόστος για οποιαδήποτε στρατιωτική παρέμβαση στην Ουκρανία», υπογράμμισε.
 
Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα στηρίζει τους φιλοδυτικούς διαδηλωτές που ανάγκασαν τον Γιανούκοβιτς να εγκαταλείψει την εξουσία- και να βρει καταφύγιο στη Ρωσία- ενώ η αμερικανική κυβέρνηση εργάζεται σε ένα επείγον πακέτο βοήθειας προς την Ουκρανία η οποία βυθίζεται στην οικονομική εξαθλίωση.
πηγη www.voria.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η απαράδεκτη παρέμβαση της Μέρκελ στο Σκοπιανό

Πώς νομιμοποιείται η Γερμανία να επεμβαίνει σε διαφορές τρίτων χωρών; Αλλά και πώς…

Χιλιάδες πιστοί στην κυριακάτικη προσευχή του Πάπα Φραγκσίσκου

Χιλιάδες πιστοί έχουν αρχίσει να καταφθάνουν στην πλατεία του Αγίου Πέτρου για την πρώτη…

Ρηματική διακοίνωση Τουρκίας στον ΟΗΕ - Απειλεί με πόλεμο για υφαλοκρηπίδα!!!

Η Τουρκία πριν από λίγο προχώρησε στην κατάθεση ρηματικής διακοίνωσης στον ΟΗΕ με την…
Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία
Η ιστοσελίδα Pmnews δεν ευθύνεται για τις απόψεις των μελών της καθώς και για το περιεχόμενο ιστοσελίδων στις οποίες οδηγούν οι διάφοροι σύνδεσμοι. Οι πηγές όσων άρθρων, ειδήσεων ή πληροφοριών ανήκουν σε άλλη ιστοσελίδα αναφέρονται σε εμφανές σημείο.
www.pmnews.gr Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία | All rights reserved