ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κόσμος Ενημέρωση Ειδήσεις Νέα

ΣΑΛΟΣ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ | Δημοσίευμα θέλει τον Κεμάλ Ατατούρκ να ήταν… gay!!!

ΣΑΛΟΣ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ | Δημοσίευμα θέλει τον Κεμάλ Ατατούρκ να ήταν… gay!!!

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Χαμό στη Τουρκία έχει δημιουργήσει μια ιστοσελίδα που δημοσίευσε φωτογραφία του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ με λεζάντα ότι ο Κεμάλ μπορεί να ήταν ομοφυλόφιλος.

Στην φωτογραφία απεικονίζεται ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ σε μια πλαζ της Τουρκίας, έχοντας λάβει μια στάση που δεν θεωρείται ιδιαίτερα «αντρική» σύμφωνα με την ιστοσελίδα.

Όλο αυτό βέβαια οφείλεται στο γεγονός ότι ένα από τα μεγαλύτερα ταμπού της σύγχρονης Τουρκίας είναι ο Κεμάλ Ατατούρκ τον οποίο οι Τούρκοι έχουν θεοποιήσει σε βαθμό που θα ζήλευαν στο παρελθόν πολλοί άλλοι δικτάτορες.

Παρά τις αρνητικές αντιδράσεις που έχει δημιουργήσει η εν λόγω φωτογραφία, αναδημοσιεύτηκε και από τη τουρκική εφημερίδα Habertόrk, ενώ καταγγέλθηκε στις δικαστικές αρχές. Ο εισαγγελέας αποφάσισε ότι δεν χρειάζεται να ασκήσει δίωξη και ότι η φωτογραφία καλύπτεται νομικά από τον νόμο περί τύπου.

Μετά όμως από έντονες αντιδράσεις αποφασίστηκε να γίνει ανάκριση για την ανάρτηση της φωτογραφίας καθώς και για τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Κεμάλ Ατατούρκ μπορεί να ήταν gay. Από την άλλη πλευρά αυτοί που δημοσίευσαν την φωτογραφία επικαλούνται τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και τις διατάξεις για την ελευθεροτυπία και την κατάργηση της λογοκρισίας που ισχύουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σύμφωνα βέβαια με πολλούς βιογράφους ο Κεμάλ δεν ήθελε «πολλά- πολλά» με το αντίθετο φύλο, ενώ είχε φοβερό πάθος με το αλκοόλ. Να σημειωθεί ότι ο πρώην ηγέτης δεν παντρεύτηκε ποτέ, ενώ κατά καιρούς εμφάνιζε σχέσεις του και φυσικά δεν έκανε ποτέ του παιδιά. Πέθανε πνιγμένος στο αλκοόλ και στις κρίσεις μοναξιάς που είχε, ενώ για τη σύγχρονη Τουρκία αποτελεί κάτι σαν «θεό».

ΠΗΓΗ www.star.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έλληνας κέρδισε χρυσό μετάλλιο στα... κοκτέιλ!

Ο Παναγιώτης Γκοβάτσος δημιούργησε το «Skyfall II» και κέρδισε τον 39ο Παγκόσμιο…

Λονδίνο | Πληρώνεις τον χρόνο και όχι τον καφέ σου!

Σε ένα νέο καφε-εστιατόριο στο Λονδίνο εφαρμόζεται ένα σύστημα πληρωμής που δεν μας…

Βόρεια Κορέα: Ξένοι εγκαταλείψτε τη Σεούλ! – "Πολεμικό" μήνυμα από την Πιονγιάνγκ

- Επανέλαβαν την απειλή για θερμοπυρηνικό πόλεμο! - Προειδοποίηση της Βόρειας Κορέας προς…
Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία
Η ιστοσελίδα Pmnews δεν ευθύνεται για τις απόψεις των μελών της καθώς και για το περιεχόμενο ιστοσελίδων στις οποίες οδηγούν οι διάφοροι σύνδεσμοι. Οι πηγές όσων άρθρων, ειδήσεων ή πληροφοριών ανήκουν σε άλλη ιστοσελίδα αναφέρονται σε εμφανές σημείο.
www.pmnews.gr Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία | All rights reserved