ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κόσμος Ενημέρωση Ειδήσεις Νέα

21/12/2012 ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ PMNEWS.GR

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Την 21η Δεκεμβρίου 2012 η Γη θα περάσει μέσα από ένα αστρονομικό δαχτυλίδι που ονομάζεται "Φωτονική Ζώνη". Με πρώτη την Ουρουγουάη στη 1:00 τη νύχτα και σε συνέχεια την Αργεντινή, Χιλή, Περού, Κολομβία, Μεξικό και τον υπόλοιπο κόσμο τα πάντα θα σβήσουν και για τρεις μέρες θα ζήσουμε στο απόλυτο σκοτάδι. Η ΝΑSA έχει επιβεβαιώσει το παραπάνω γεγονός στις 4 του Δεκέμβρη. Έχει ειπωθεί ότι τη στιγμή το υ απόλυτου σκότους θα αισθανθούμε μια ψυχρή λάμψη. ''Δε θα συμβεί κάτι κακό, θα είναι ένα φαινόμενο μοναδικό που επαναλαμβάνεται κάθε 11 χιλιάδες χρόνια". Συμβουλεύουν να παραμείνουμε κλεισμένοι στα σπίτια μας καθώς δεν θα υπάρχει ηλεκτρική ενέργεια.

Αν αντιγράψεις αυτό το μήνυμα στη σελίδα σου στο facebook θα σωθείς και θα έχεις ηλεκτρικό και internet τις 3 κρίσιμες ημέρες, άπειρα αβοκάντο, 3 μονόκερους να σε προστατεύουν, έναν ολόκληρο στρατό ξωτικών τα οποία και θα πολεμήσουν για σένα. Επίσης θα σου δoθεί ένας άγγελος για τους δαίμονες, θα συμμετάσχεις στην κλήρωση για την πανοπλία του Υδροχόου, θα σβηστεί το χαράτσι και θα δεις τον Παναθηναϊκό να παίρνει Πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο.

Είπαμε σαν ιστοσελίδα να μην ασχοληθούμε με το γεγονός αλλά το παραπάνω μήνυμα που κυκλοφορεί στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης περιγράφει την όλη κατάσταση με πολύ γλαφυρό τρόπο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μήνυμα Βάιντμαν στη Γαλλία για τη μείωση του ελλείμματος

Να πάρει στα σοβαρά τους κανόνες μείωσης του ελλείματος , ακόμη κι αν είναι πάνω από το…

Ο ιός Έμπολα πέρασε στην Ευρώπη

To πρώτο κρούσμα του ιού Έμπολα εντοπίστηκε στη Δυτική Ευρώπη και συγκεκριμένα στην…

Δραματικές αλλαγές στην Αν. Μεσόγειο προβλέπει ο πρώην ΥΠΕΞ του Ισραήλ

Η ομαλοποίηση των σχέσεων του Ισραήλ με την Τουρκία θα φέρει «δραματικές αλλαγές» στην…
Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία
Η ιστοσελίδα Pmnews δεν ευθύνεται για τις απόψεις των μελών της καθώς και για το περιεχόμενο ιστοσελίδων στις οποίες οδηγούν οι διάφοροι σύνδεσμοι. Οι πηγές όσων άρθρων, ειδήσεων ή πληροφοριών ανήκουν σε άλλη ιστοσελίδα αναφέρονται σε εμφανές σημείο.
www.pmnews.gr Νέα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία | All rights reserved